Lenovo meddelade lanseringsdatum för Z6 -smarttelefonen med en stor OLED -skärm, Snapdragon 730 och ett rymligt batteri

0 Shares

Lenovo_Z6_9.jpg

En stor kinesisk leverantör Lenovo försöker glädja fans med nya modeller. Företaget kommer snart att introducera en smartphone som heter Lenovo Z6. Detta är den centrala enheten i modellserien med samma namn. Förutom den innehåller Z6 -serien en lätt Lenovo Z6 Lite -smartphone och en premium Lenovo Z6 Pro.

Företaget har valt en mycket effektiv marknadsföringstaktik genom att sprida information om den nya produkten i doser och därigenom gradvis öka intresset hos potentiella köpare av den. Nästa steg var tillkännagivandet av datumet för den officiella premiären: tillverkaren namngav det den 4 juli.

Lenovo_Z6_8.jpg

För närvarande är det redan känt att den elektroniska fyllningen av gadgeten är baserad på det mobila Snapdragon 730-chipsetet på mellannivå från Qualcomm. OLED -skärmen har en diagonal storlek på 6,39 tum. Displayens uppdateringsfrekvens är 120 Hz. Sjätte generationens fingeravtrycksläsare kommer att integreras i skärmytan. Mängden RAM -minne kommer att vara 8 GB, internt minne – 128 GB.

Lenovo_Z6_10.jpg

“Frontalka” får en optisk sensor på 16 MP. Den bakre kameran kommer att innehålla tre block av optik: Sony IMX576 vid 24 MP (linsbländare F / 1.8) och ytterligare två sensorer på 8 MP och 5 MP. Smarttelefonen väger 159 gram och tjockleken på fodralet är 7,97 mm. Samtidigt är ett 4000 mAh batteri ansvarigt för strömmen.

Tillverkaren har ännu inte meddelat kostnaden för den nya enheten, men eftersom modellen tänker konkurrera med Redmi K20 blir priset jämförbart.

Källa: Weibo


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google News och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK-gruppen


0 Shares