Lenovo skulle sätta namnet “Moto” på alla framtida telefoner

0 Shares

Lenovo köpte Motorola 2014. Därifrån, blandningen mellan katalogerna för båda företagen verkade något abrupt och otydlig, ibland till och med något förvirrande. Är den här telefonen ett Motorola -märke? Är det Lenovo -märket? Är det bara Moto? Tydligen skulle den kinesiska tillverkaren ha planer på att förenkla hela denna fråga.

Som rapporterats Campaignasia.com, En av idéerna som blir starkare inom Lenovo är att använda Moto -namnet – och varumärket – på alla sina smartphones från och med nu. Det betyder att vi kommer att se katalogen över båda märkena ”unified”, vilket uppenbarligen säger att den kommer att reduceras.

Vi vet redan att high-end är i händerna på Moto Z-familjen, medan mellanklassen är i händerna på Moto G. Detta ger oss en uppfattning om vart deras nya produkter kommer att sikta, med tanke på att Vibe hittills var kompatibelt i inträdesområdet.. Å andra sidan vet vi inte vad som kommer att hända med Phab -linjen, som gjorde sitt namn känt som den första telefonen med Project Tango.

Detta är för närvarande endast informell information i Kina, men – om det är sant – bör det bekräftas av tillverkaren under de kommande månaderna.

Vad tycker du om detta nya drag från Lenovo?

0 Shares