Lenovo YOGA Home 310 läcker, är en hybrid i ett kök …

0 Shares

Då och då lanserar en tillverkare oundvikligen en surfplatta eller telefon som kommer att användas mer i badrummet eller köket än någon annanstans. Så är fallet med den läckta Lenovo YOGA Home 310, som innehåller ett gångjärn och verkar avsett att användas i köket. Om du kör en renovering av ditt kök kommer den här enheten också med några coola inredningsidéer så att du bara kan hänga den här enheten på en fat och fortsätta med renoveringen.

Lenovo-YOGA-Home-310

Detta är en biffig 17,3 tums skiffer som har läckt ut via RedDot -designwebbplatsen. Den kan hängas upp från väggen med sitt integrerade handtag, ungefär som Lenovo Yoga Tab 3 Pro vi testade. Home 310 kallas för AIO i de officiella dokumenten och det kan tydligen flyttas och användas var som helst. Dess användning är tydlig: spela en matlagningsvideo för att lära dig hur du gör det, eller helt enkelt spela en avkopplande film medan du lagar mat.

aura-horisont-bord-pc

Lenovo levererar också på denna modell AURA -plattformen, ett speciellt användargränssnitt som används som ett multimedia -nav och uppmuntrar användaren att interagera och kommunicera. Som vanligt för en yogamodell kommer den med flera vinkelinställningar och lägen, som lutning, antagligen tält och bärbar dator också. Med AURA kan två eller flera personer komma åt innehåll samtidigt.

Vi har ingen tydlig lista över specifikationer, men vi rekommenderas att förvänta oss en premiumkonfiguration och ett premiumpris.

0 Shares