Lenovo Yoga Tablet 3 Inkommande, enligt läckage

0 Shares

Lenovo är vanligtvis mycket produktiv när det gäller surfplattor, men det var ett tag sedan de senast lanserade en enhet som är värd att träffa status. Idag lär vi oss nyheter om en kommande enhet som heter Lenovo Yoga Tablet 3.

yoga-tablett-3

I höstas debuterade det kinesiska företaget 8, 10 och 13 tums surfplattor med stor batteritid, integrerade stativ och Windows eller Android som operativsystem. Dessa modeller var en del av Yoga Tablet 2-serien och nu är vi på väg att bevittna debut av Yoga Tablet 3. En mystery-enhet som kallas Lenovo YT3-850M dök upp nyligen vid FCC och det är väldigt lätt att föreställa sig att YT3-partiklar står för Yoga Tablet 3.

Benchmarkresultat för den här enheten dök också upp på GFXBench -webbplatsen, men specifikationerna verkar lite konstiga. Till exempel listas skärmen som en 4,4 tum. Kodenamnet och olika andra läckor visar att vi kan ha att göra med en 8 tums i slutändan. Hur som helst verkar det som att vi får en upplösning på 1280 x 800 pixlar, en Snapdragon 210 -processor, 2 GB RAM och 16 GB lagringsutrymme.

Räkna med ett mycket lågt pris här.

0 Shares