LG Display som levererar bilskärmar för Tesla Model 3; LG kunde …

0 Shares

Som du säkert redan vet surrar webben med lanseringen av Tesla Model 3 -bilen. Det fordonet är långt ifrån att lanseras i butiker, eftersom produktionen kommer att starta nästa år och leveranser kan hända under 2018. En av de intressanta funktionerna i den här modellen är 15 -tums panelen på instrumentbrädan, som verkar vara gjord av LG Display , att döma av den senaste informationen.

tesla-model-3-display-made-by-LG

LG Display har valts av Elon Musks företag för att leverera skärmpanelen för de nya elektriska sedanarna, vilket innebär att de måste göra minst några hundratusen modeller, med tanke på att förbeställningarna för bilen redan har nått nästan 300 000 enheter. Model 3 ger en enorm 15-tums surfplatteliknande enhet integrerad på mittkonsolen, som visar all viktig information om bilen och infotainmentinnehåll.

Model S och Model X fick sina skärmpaneler levererade av ett annat företag, TPK Holdings tydligen och Tesla kanske inte längre är nöjda med sitt arbete. Landskapsberöringspanelen i mitten av konsolen kommer att vara ett viktigt sätt att komma åt information om bilen och det kan befästa LG Displays position i bilbranschen.

Återstår att se vilken teknik den kommer att använda, men mina pengar är på OLED. Samma paneler kan vara en utgångspunkt för en framtida fristående 15 -tums surfplatta från LG …

0 Shares