LG G Pad X 8.3 och iPad Mini 4 kommer till …

0 Shares

Vi gläder oss varje gång den läckare Evan Blass kommer tillbaka till handling. Och idag gjorde han det med stil, med information om 3 nya produkter, eller bättre sagt 2 nya tabletter och en mer eller mindre en känd affär. Vi pratar om Sony Xperia Z4, iPad Mini 4 och LG G Pad X 8.3.

Verizon-Xperia-Z4-iPad-mini-4-LG-G-Pad-X

Skifferna är på väg mot Verizon, vilket innebär att de också kommer att ha LTE -versioner. Evan Blass nämner också en ny Desire -telefon från HTC, men det är inte det vi är här för. IPad Mini 4 nämndes också av olika andra läckare som får insiderinformation om iPad Pro. Båda modellerna förväntas komma i höst och iPad Mini 4 kommer troligen att få en kamerauppgradering, Apple A9 -CPU, mer RAM -minne och kanske några små designjusteringar.

Jag skulle inte bli förvånad över att se de fyra högtalarna i iPad Pro på Mini 4 också, eftersom surfplattan är avsedd för mediekonsumtion. LG G Pad X 8.3 är en mer mystisk enhet, men av namnet att döma är det en uppgradering från LG G Pad 8.3 från 2013, förmodligen med förbättrad skärmupplösning, upp till Quad HD mer sannolikt, en Snapdragon CPU (S810?), 3 GB RAM och en bra kamera.

Bra talare borde också finnas ombord.

0 Shares