LG G4, vår partner på Mobile World Congress 2016

0 Shares

lg-g4-big.JPG

Mobile World Congress närmar sig och hur kan det annars vara så att vi vill ta några bra smartphones för att täcka mässan. Vissa terminaler med bra prestanda och som överlever detta äventyr, till exempel Mobile World Congress.

När jag gick runt och valde saken valde jag honom LG G4, LG: s nuvarande flaggskepp. Detta är orsakerna

Design

G4 är kanske inte den vackraste smarttelefonen av alla, men det är det det fungerar ganska bra när det gäller design. bekväm, behaglig vid beröring och ergonomisk. Då tänkte jag på G4 med dess bakre knappar och dess kurva som gör den så speciell. Jag kan inte be om något mer.

Skärm

2lg_g4_specs

G4 har en utmärkt display Och om du gillar det eller inte, det visar sig i längden. Det är bra att ha en bra skärm, särskilt när ljusförhållandena ändras så mycket på mässan. Upplösningen av det är QHDDessutom gör den integrerade tekniken att den har mycket levande färger och det är precis vad jag letade efter. Skärmstorleken är också perfekt, 5,5 tumDet kan se bra ut men det är så mycket bättre!

programvara

Det finns inget som ren Android! Men lg -kappan det är en ganska komplett udde och med några mycket bra tillägg och applikationer, till exempel alternativet för två skärmar eller till exempel tillämpning av anteckningar.

Kamera

LG-G4-Pre-review-3

Det är den viktigaste punkten, även om vi också tar en reflex, har G4 en otrolig kamera och det är praktiskt att ladda upp foton snabbt på olika sociala nätverk, eller spela in ett litet klipp, etc.

Anslutningar

Denna enhet innehåller NFC -anslutning, avgörande för det nya Mobile World Congress -passet. Det har också det senaste av det senaste när det gäller nätverk.

men … batteriet?

Möjligen är det den mest negativa punkten när det gäller G4, batteriet. Sanningen är att det är det första du tänker på när du väljer den här enheten. Men sedan ger du det några varv och tänker … Jag tänker inte slösa bort en fantastisk kamera på batteritiden, det finns lösningar mot det. Ett bärbart batteri.

För tillfället kan vi fortfarande inte berätta om den erfarenhet vi har haft med G4 under MWC, men så snart denna stora mässa är över kommer vi att publicera några av våra egna erfarenheter.

0 Shares