LG G5 bevisar sin seghet i ett förstörelsestest

0 Shares

Färger på LG G5

De LG G5 Det är utan tvekan en av årets smartphones, som vi redan kunde se på Mobile World Congress. I det lyfter fram hans modulär designMen kommer det också att sticka ut för att vara den mest resistenta?

LG G5 genomgår ett förstörelsestest, där vi kan se på video det missbruk som denna terminal lider av, riven på olika punkter på skärmen, kl fingeravtrycksläsare, Brännskador, förutom trycket du sätter på den här enheten. Allt detta för att se om det verkligen är ett flaggskepp. Det kommer att vara?

När vi tittar på videon kan vi se det panelen motstår perfekt, antingen till riven (lämnar bara punkt 7 som den mest rivna) eller till brännskador, får panelen att brinna och att de rena svarta återgår till sin normalitet, medan de vita dör i försöket. Något att se fram emot. Ändå motstår skärmen perfekt.

Riven fortsätter in den bakre delen, var försök att knäcka kamerans lins och det fattar det inte, verkligen något imponerande och väldigt effektivt. Vi kan vara lugna om vår G5 faller till marken, med vetskap om att kameralinsen inte kommer att skadas lätt. Fingeravtrycksläsaren lider också, och det kan vi verifiera färgen lossnar lättvilket gör att fingeravtrycksläsaren repas. men .. Överraskning!. Det fungerar.

IMG_878581Slutligen jagförsök att böja enheten och som förväntat, delen av modulerna böjer mycket lätt, men den övre delen av enheten håller bra utan problem.

Med den här videon (förutom att underhålla oss) visar att LG G5 utan tvekan är en riktigt tuff enhet, Detta gör den till en värdig avancerad enhet.

LG G5, FÖRSTA IMPRESSIONER.

0 Shares