LG G5, första intryck

0 Shares

IMG_8853[1]

LG slår det på Mobile World Congress. Han har lyckats överraska och entusiasmera hela allmänheten, främst för hans modulär design och för den radikala förändringen mellan denna nya G5 och dess föregångare, LG G4.

Vi ger dig de första intrycken av LG G5.

Design

IMG_8847[1]

Radikal förändring, från plast till metall, mycket mer premium och elegant, men se upp, inte snyggare … LG är engagerad i material, inte elegans. Material av högre kvalitet, men med en något annorlunda design. I handen känns det bra, beröringen är mycket trevlig och mycket bekväm. den är fortfarande ganska stor för 5,2 tum.

Vad mer, temat för knappsatsen ändras också, Säger LG adjö till knapppanelen på baksidan och lämnar bara på / av -knappen som också fungerar som fingeravtrycksläsare.

På framsidan, längst ner, har vi en metallrand med LG -logotyp, vilket påminner oss mycket om G3. Dessutom är den övre delen lite krökt och ger den en mycket bra estetisk touch.

Tekniska specifikationer

Mått: 149,4 x 73,9 x 8,6 mm med 159 GR vikt

Skärm: 4,3 tum Amoled med QHD -upplösning

Processor: Qualcomm snapdragon 820, fyrkärnig

Lagring: 32 GB utbyggbart via microSD

BAGGE: 4 GB

Fram kamera: 8 megapixlar

Backkamera: 16 megapixlar

Batteri: 2800 mAh

Programvara: Android 6.0 med LG: s eget lager

Andra: Fingeravtrycksläsare, USB typ-c, snabbladdning, avtagbart batteri

Prestanda

Uppenbarligen har vi inte kunnat göra många riktmärken, men den här enheten innehåller det senaste från Qualcomm The Snapdragon 820, en ny batchprocessor, förhoppningsvis inte varm.

För tillfället, enheten rörde sig smidigt och utan problem, men som vi har sagt måste den testas noggrant för att se vad den kan.

programvara

IMG_8865[1]

Det har också gett en ändring av programvaran. Överraskning! det finns ingen app -låda. mer förnyad, renare och mer flytande mjukvarudesign som lovar att göra detta till en otrolig upplevelse. Det återstår att testa lagrets funktioner. Versionen av Android är 6.0.1 Marshmallow

Kamera

IMG_8851[1]

Ännu en LG -bomb, dubbel bakre kamera, som förutom att göra terminalen ful, fångar mer ljus och gör att vi har en större synvinkel och som vi vanligtvis inte upprepar. Det lovar mycket.

För tillfället har vi bara kunnat ta ett fotografi och sanningen är att vi tycker att det är utmärkt. Ljusförhållandena inuti var ganska bra, därför kunde vi testa detta fotografi.

Batteri

IMG_8788[1]

När det gäller batteriet implementerar denna enhet ett batteri på 2800 mAh, kommer vi att se i analysen hur det beter sig.

Nu kommer det bästa Batteriet på denna flyttbara enhet.. DEN DÄR? Med metallisk unibody -design? Ja, vi kan dra ut batteriet från botten. Förutom det, se kan innehålla några mycket användbara prylar för att förbättra upplevelsen av den här enheten.

Första intryck på video

https://www.youtube.com/watch?v=9MBiVIJP19g

Pris och tillgänglighet

När det gäller enhetens pris och tillgänglighet har inget bekräftats ännu. Det kommer att finnas 600 €.

Vi kommer att informera om detta avsnitt.

Vi tackar LG Spanien för att de gav oss två LG G4 för att täcka Mobile World Congress.

0 Shares