LG G5 kan ha en modulär design

0 Shares

Tydligen tror många företag att framtiden är modulära telefoner och trots att du redan känner till projekt som Googles, Project Ara, tyder allt på det nu LG Han vill också släppa en telefon med en modulär design och det verkar som att det kommer att vara LG G5. Det verkar som om LG vill att denna design inte ska kunna byta ut alla delar men batteriet kan tas bort.

lg-g5-pris

Ryktet säger att LG vill ha LG G5 vara en smartphone med design unibody, vilket skulle innebära att kroppen skulle bestå av ett enda stycke så att bakstycket inte kunde tas bort. Men efter att ha tänkt på det skulle LG vilja att funktionen att ta bort batteriet inte skulle gå förlorad eftersom det också ger dem en fördel gentemot andra märken.

För att få detta, LG har tänkt att skapa en modulär design med målet att batteri Den kan tas bort från smartphoneens nedre kant genom att helt enkelt ta bort en bit, medan resten av enheten skulle bestå av ett enda block.

LG-G5-render-modulär-e1452695785352

De volymknappar De skulle också ändras eftersom vi i tidigare versioner har kunnat se att de var placerade på baksidan, vilket nu skulle leda till att de placerades på sidan.

Det spekuleras i det LG G5 kommer att presenteras den 21 februari, så vi måste se designen som LG G5 kommer att ha utöver de andra nyheterna som presenteras av det koreanska varumärket, till exempel en inkorporering av en plats i G5 som tjänar till att ansluta flera virtual reality -enheter, tangentbord eller högtalare.

0 Shares