LG G5

0 Shares

LG G5

Ryktena tog slutligen slut. Det nya LG -flaggskeppet har presenterats under MWC16; är en av de mest efterlängtade smartphones för i år.

Det är känt att G5 är efterföljaren till G4 som presenterades förra året, men trots att det är en efterträdare är det inte bara en utveckling av G -linjen, utan de har valt en radikal förändring fokuserad på modularitet.

Unikropp med utbytbart batteri
LG-G5-Official-2-452x600
Det som uppmärksammas a priori är ändring av terminalens designFörra året vågade det sydkoreanska företaget använda olika material och texturer, men i år har de valt metall direkt. Smart förändring utan att försumma möjligheten att utöka lagringen med hjälp av externa kort och tillåta möjligheten att byta batteri om vi behöver det

De uppnår detta genom att bekräfta de läckta bilderna, terminalen har en avtagbar del längst ner, som när vi tar bort det gör att vi kan byta batteri, vilket ger en kropp utan kropp utan att äventyra denna funktion som Android -användare gillar så mycket.

Dimensionerna på nya LG G5 är 149,4 x 73,9 x 7,7 millimeter, och dess vikt är 159 gram. De färger där den kommer att finnas är: silver, titan, guld och rosa, för att möta den nuvarande efterfrågan på färger på marknaden. Skärmen förblir på 5,3 tum IPS med en upplösning på 2560 x 1440 pixlar, vilket ger en densitet på 554 ppi.
LG G 5 innehåller det nya Qualcomm -chipset, Snapdragon 820: med 64-bitars kärnor, en Adreno 530 GPU och ett X12 LTE-modem. RAM -minnet är 4 GB LPDDR4. Lagring förblir på 32 GB, men den kan utökas till 2 TB med microSD -kort. Alla enheter drivs av ett 2800 mAh batteri, den här terminalen kommer med Android 6.0 Marshmallow, den innehåller ett system med två linser, en på 75 grader och den andra på 135, vilket ger mer mångsidighet för att ta fotografier, med 16 och 8 megapixelsensorer och 8 för den främre kameran.
Det som verkligen är förvånande med denna terminal är modulär kapacitet, eftersom den nedre sektionen gör att vi kan ansluta två olika moduler för att utöka terminalens funktioner.
Den första är LG Cam Plus, vilket kommer att lägga till 1200 mAh mer till batteriet och ge oss bättre kontroller för kameran, med strömbrytare, en avtryckare för att börja spela in och en för att zooma.
Å andra sidan har vi Hi-Fi Plus, ljudfokuserad modul, skapad tillsammans med B&O PLAY som tillför enheten nödvändigt stöd för att återge ljud vid 32-bitars 384KHz
LG-HiFi-Plus-552x528
Inbyggd fingeravtryckssensor på baksidan och en USB-typ C-port
Denna enhet levereras med
Det är LG Friends som bekräftar Playground -linjen, som består av enheter som syftar till att komplettera smarttelefonen.
Vi har en virtual reality -tittare, a kamera som gör att vi kan spela in i 360 grader, a vaksam robot som vi kan styra från smarttelefonen och en ny version av den Tonade trådlösa hörlurar.
LG-G5-Official-3-740x555
LG har ännu inte gett detaljer om priset eller när det kommer att finnas tillgängligt, så snart vi har mer information kommer vi att meddela dig.
0 Shares