LG överraskar oss och presenterar världen för sin nya V35 ThinQ

0 Shares

Sydkoreaner från LG har överraskat alla med sin oväntade lansering av det nya V35 ThinQ, kusinen till LG G7 ThinQ som introducerades för världen för bara ett par veckor sedan.

LG V35 ThinQ når mobilmarknaden med en 6-tums skärm som är av OLED-typ och till skillnad från G7, här hittar vi inte det berömda “hacket”. Dess upplösning justeras till 2880 × 1440 pixlar, vilket ökar formen av 18: 9 -formatet som förväntat.

När det gäller kameror hittar vi två 16 megapixelsensorer, en är helt standard, medan den andra är en super vidvinkel. Båda sensorerna lovar att fånga bättre natt- eller svagt ljus, såväl som breda bilder med mindre snedvridning i kanterna. Den har också artificiell intelligens för att kunna känna igen upp till 19 scener.

Inuti hittar vi en processor Qualcomm Snapdragon 845 som kommer att åtföljas av 6 GB RAM och 64 GB intern lagring. Den kommer från fabriken med Android 8.0 Oreo, den är IP68 -certifierad och batteriet når 3 300 mAh kapacitet. Eftersom det har ett större batteri än G7, V35 har inte BoomBox -ljudsystemet som vi hittar i G7, och det har inte heller Google Assistant -knappen.

För tillfället Vi har inte officiell information från LG Chile för att veta om denna utrustning kommer eller inte. Andra platser rapporterar dock att den från nästa månad skulle börja komma till Amerika, men vi föreställer oss att de hänvisar till den nordamerikanska marknaden, eftersom LG G7 ThinQ har planer på att landa i Chile från och med juli.

Med information från PhoneArena
0 Shares