LG patenterar två nya vikbara mönster för framtida enheter

0 Shares

LG sätter verkligen press på sina konkurrenter genom att patentera nya vikbara mönster för framtida enheter. Den här gången LG vikbar enhet får intuitiva kontroller. Vi har också några likheter med Samsungs nyligen patenterade vikbara telefoner.

CES 2019 är en ganska säker insats när vi ser en sådan LG-enhet. LG också patenterad förra veckans namn som LG Bendi, Flexi, Foldi och Duplex. Vi kunde faktiskt se mer än en sådan maskin. Ett av patenten visar en plånbokliknande hopfällbar, med ett ganska nötigt gångjärn och den huvudsakliga enda kameran på baksidan. Det känns mer som en telefon och mindre som en surfplatta.

Displayen täcker bara hälften av den högra delen av enheten i förväg. Den inre skärmen är större, så stor att den får enheten att kännas som en bärbar dator. Vi ser också den andra delen av skärmen som visar mediekontroller. Patentet nämner flera kameror, antingen i en matriskonfiguration eller i en stereoskopisk installation. När kameran är placerad på vänster och höger sida av enheten kan stereoskopiska bilder tas eller 3D-bilder.

Det finns också ett patent på en riktig böjbar enhet, en som känns som ett plastmaterial, eller till och med silikon, riktigt, riktigt flexibel. Här är det:

Sedan finns den nedan, med en dubbel skärminställning och känns lite som en rullning. Nollramar här och det finns inget gångjärn i sig utan snarare en glidande del. Den här är verkligen annorlunda än Samsung och de andra patenten, även Huawei eller Oppo.

Jag känner att detta skulle vara duplex …

Källa 2

0 Shares