LG Q6 syns på Geekbench som kör Android 7.1.1 Nougat

0 Shares

Den 11 juli kommer sydkoreanerna i LG att hålla en presentation i Polen där det ryktas att de kommer att presentera det nya LG Q6, en reducerad version – för att inte säga “mini” – av den nuvarande LG G6 som vi alla redan känner till.

Tja, samma smartphone sågs i referensprogrammet som vi känner till Geekbench, plats där några av deras tekniska specifikationer, inklusive operativsystemet du skulle använda.

Enligt dessa uppgifter skulle den nya LG Q6 fungera med operativsystemet Android 7.1.1 Nougat, något som fångar vår uppmärksamhet eftersom själva LG G6 fortfarande finns på Android 7.0. Han sågs också med en processor Qualcomm Snapdragon 430 och åtföljs av 3 GB RAM.

Identifieras som LGE-M700skulle LG Q6 ha en skärm med en Bildformat 18,5: 9 vilket skulle vara identiskt med LG G6 även om det förmodligen har en lägre upplösning, förutom att integrera en enda bakre kamera som skulle uppnå upplösningen på 13 megapixlar, enligt den berömda Evan blass.

Nu är det bara att vänta till nästa tisdag den 11 juli för att träffa den nya LG Q6 som skulle vara “mini” -versionen av LG G6.

Källa
0 Shares