LG skapar ett patent för en hopfällbar mobil

0 Shares

Det är ingen hemlighet att den horisont mot vilken framtiden för mobil teknik rör sig är full av nyheter som idag inte är helt lätta att nå. På bordet har vi exemplet med hopfällbara mobiler, en idé som många märken testar och att det för närvarande bara är ZTE som har gjort det till verklighet. Det är inte en öppen hemlighet att Samsung planerar en smartphone med dessa egenskaper och nu LG Han skulle också ha gått med i detta tillvägagångssätt.

LG skapar patent för en hopfällbar enhet

Enligt informationen från Gränsen, LG skulle överväga att föra en hopfällbar telefon till marknaden. Som normalt slutar informationen där eftersom mätningarna, materialet eller tekniska data är okända. Vi känner bara till några skisser av de två LG-förslagen.

Som Samsungs idé, LG Jag skulle ta ut en smartphone som skulle ha form av en surfplatta. Vi gör en jämförelse med den enda fällbara modellen på marknaden, ZTE Axon M., skillnaden vi hittar är försvinnandet av ramarna som skiljer skärmarna.

Men detta slutar inte med modellerna ovan eftersom nästa kommer andra förslaget av LG. De har en viss likhet men de är inte desamma. I detta fall skulle de två skärmarna fortsätta att sammanfogas men en av dem skulle vikas. Målet med detta skulle vara att annan information visas på den andra skärmen än på den huvudsakliga.

Trots att de har vissa egenskaper som de föreslagna Samsung i sin idé har han fortfarande många skillnader.

0 Shares