LG skulle förbereda fyra nya smarta klockor och ett betalningssystem

0 Shares

Vi har nyheter angående sydkoreanerna som vi känner till som LG, eftersom allt verkar tyda på att tillverkaren skulle arbeta med fyra nya smarta klockor, förutom ett mobilt betalningssystem.

Detta rykte började eftersom LG skulle ha registrerat fyra varumärken i Europeiska unionen som heter “Watch Pro”, “Watch Style”, “Watch Sole” och “Watch Force”. Som du kommer att se sammanfaller namnen med de nuvarande sydkoreanska klockorna, till exempel LG Watch Urbane.

Dessutom, i registreringen av varumärken, läggs det till som en beskrivning att de skulle vara “klockor som kommunicerar data till smartphones för handleden”, vilket gör det mycket tydligt att de är smarta klockor.

lg-watch-varumärken

Men det är inte allt, kära läsare, eftersom tillverkaren också registrerade varumärket “Watch Pay” som kan vara ett mobilt betalningssystem, även om beskrivningen av registreringen på något sätt bekräftar det vi säger: “Mobil betalningsapplikation för smartphones; betalningsprogramvara för mobiltelefoner; Program för datorapplikationer för mobila enheter; Mobil betalningsapplikation för smartwatch ”.

Enligt tidigare rykten kan nästa LG G6 vara den första sydkoreanska smarttelefonen som bär LG Pay -systemet, vilket gör att du kan göra mobilbetalningar, på samma sätt som Samsung Pay, Apple Pay, Android Pay … etc. erbjuder för närvarande.

Med information från PhoneArena

0 Shares