LG Stylus 2, första intryck

0 Shares

IMG_9176[1]

Vi fortsätter i veckan för Mobile World Congress med de många analyserna av alla nyheter som lanserades under evenemanget, och idag är det tur LG Stylus 2. Android Perfect har haft möjlighet att analysera den nya LG-mellanklassen som kommer att bli efterföljaren till LG G4 Stylus som presenterades förra året som en variant av G4.

Det första att säga är att vi hittar en Phablet, en blandning mellan en smartphone och en surfplatta, och som, som den liknar en surfplatta, är utrustad med 5,7 tum från HD -skärm med en upplösning något lägre än förväntat för att vara en Phablet, men trots denna detalj måste det sägas att färgerna och skärpan syns utan problem. När det gäller designen kan vi inte klaga eftersom den är ganska attraktiv, även på baksidan hittar vi fingeravtrycksläsaren, något som förbättrar enhetens komfort när du har den i handen.

IMG_9162[1]

Nu fortsätter vi att gå in i den och vi hittar en processor Qualcomm Snapdragon 410 Quad-Core från 1,2 GHz kombinerat med deras 2 GB från BaggeDet är inte nödvändigt att se mer för att veta att vi i de flesta av dagens handlingar inte kommer att ha några problem. Nästa sak vi kommer att prata om är dess lagring sedan den har 16 GB från intern lagring, något lägre än vissa rivaler, men det ger möjlighet att expandera dem via ett microSD -kort.

Något som inte sticker ut för mycket finns i kameran som har 13 megapixlar på baksidan och med 8 megapixlar på framsidan, något som inte är ovanligt men som gör att vi kan ta bra bilder. Fortsätt med dess funktioner, det måste sägas att den har en ny pekare som ytterligare förbättrar precisionen samt flera extrafunktioner som hjälper oss när du skriver.

IMG_9170[1]

För att avsluta måste det sägas att det har 3000 mAh batteri, något som enligt LG lovar att ge oss det batteri vi behöver dag för dag. Denna enhet har också Android 6.0 Marshmallow med LG: s eget lager men utan applikationslåda, något innovativt för varumärket.

Pris och tillgänglighet

Om detta avsnitt måste det sägas att, liksom många enheter som presenteras på MWC16, dess tillgänglighetsdatum inte är känt, men priset är känt eftersom det kommer att komma ut på marknaden med ett pris som kommer att ligga runt 200 euro.

Sponsrad av LG Spanien

0 Shares