LG V10, första intryck

0 Shares

LG Presentation V10 och Fernando Torres (2) (1)

Android Perfect -teamet har rest till Madrid för att täcka presentationen av det nya LG V10 att, för dem som inte vet, presenterade det Fernando Torres. Atlético de Madrid -spelaren.

Senare kom presskonferensen och runt regnet av frågor var Torres glad både för att vara den nya bilden av teknikföretaget och för LG V10. Han erkände att kamera om den här enheten är en av de saker han älskar mest med V10 förutom batteri och, naturligtvis, av dubbel skärm. Senare kom nyckelmomentet, den efterlängtade LG V10 framför oss, vi hade möjlighet att testa den och här kommer äntligen de första intrycken av LG V10

Låt oss gå med det första av alltid, det design. Enheten har en elegant design, inspirerad av läderremmarna på sportklockor, så du kan inte klaga på att den är ful. Det enda som bör noteras i designen, med avseende på andra avancerade intervall, är att fingeravtryckssensorn är på baksidan och är en av de bästa på marknaden, med vilken du kan låsa upp din V10 med en hand och skydda den också från eventuell stöld.

back-mov

Det måste sägas att om du vill ha magnifik prestanda är det här din enhet. Som bekräftats av LG i en miniintervju som genomfördes vid evenemanget har den en fantastisk prestanda och alla åtgärder kan utföras utan problem. Ha fyrkärnig och en Bagge från 4 GB som kombineras med processorn Qualcomm Snapdragon 808 för att få dig att njuta av den flytande det erbjuder oss.

Fortsätter också med det inre av LG V10 Det är nödvändigt att nämna att det ger 32 GB lagring, något som uppskattas, men om det inte var nog för dig kan du utöka det med ett microSD -kort på högst 2 TB.

Därefter kommer en av de saker som LG är mest stolt över i det dagliga ämnet och det är avsnittet på skärmen. Ger oss en QHD IPS Quantum display från 5,7 tum. Färgerna som kan ses i den här enheten är mycket levande och en ljusstyrka som får dig att njuta av alla bilder vi ser.

DSC_0018

Företaget drar också sitt bröst från följande avsnitt, vilket är kamera en av de bästa på marknaden, den har 16 megapixlar, som direkta rivaler som S6 Edge, och på framsidan kommer den att ha 5 megapixlar som kombineras med din dubbel lins från 80º att ta några otroliga bilder. Dessutom har kameran en funktion som inte bara tillåter oss att ta en vanlig selfie utan också en usie, en gruppselfie, tack vare sitt 120-graders objektiv kan vi ta en selfie med fler människor.

Men det bästa är inte bara kamera när det gäller foton men också i videoklipp. Vi kan ta videor av otänkbar kvalitet och ljud och det tillsammans med din Manuellt videoläge Det gör att vi kan göra en video genom att ansluta olika delar som redan har spelats in med utmärkt kvalitet.

När det gäller programvaran måste det sägas att den kommer med Android 5.1.1, samma version som den kom ut i USA men de har bekräftat att de redan arbetar med att ta med Marshmallow och därmed ge den sista touchen att LG: s flaggskepp saknas. Det måste sägas att LG: s anpassningsskikt passar dig väldigt bra, lätt att hantera och med funktioner som genvägar till applikationer och multitasking att det är omöjligt att inte vilja ha den här smarttelefonen.

DSC_0020

Det sista avsnittet vi har kvar är batteriet, som förresten är avtagbart, något som uppskattas och som innehåller 3000 mAh att enligt både de från LG och spelaren som gjorde presentationen själv så håller batteriet perfekt för En hel dag och mitt på dagen efter, något otänkbart vid denna tidpunkt i många av de enheter som för närvarande finns.

Slutligen måste vi säga att det redan är det tillgängligaSpanien i den engelska domstolen och har gått till försäljning till ett pris av 699 €Det kan verka som ett högt pris, men efter att ha sett dess funktioner och tagit hänsyn till att det är ett high-end, är priset värt en sådan enhet.

0 Shares