LG V20 S skulle vara en trimmad version av V20 riktad till den globala marknaden

0 Shares

Den sista flaggskepp Officiellt avslöjat av det koreanska företaget av titeln är V20, en terminal som orsakade goda förväntningar samt några andra besvär. Men alla kan inte gå för detta smartphone, det är på grund av det ditt produktionsbolag skulle överväga att lansera LG V20 S.

För närvarande är V20 (gemensam) inte formellt tillgänglig i Europa och mycket i Latinamerika, bland andra marknader. Därför, För att försöka tillgodose behoven hos folket i dessa territorier skulle LG föda en trimmad version av sitt nuvarande flaggskepp.

Nu när vi säger beskurna Vi hänvisar inte uttryckligen till ett slags LG G5 SE, utan bara till det som det hänvisas till när det gäller dess storlek. Det vill säga, den nuvarande G5 SE är ett överskattat mellanklass, där LG placerade en hårdvara mycket lägre än G5 vanligt.

Men i detta antagande V20 S dess tekniska specifikationer skulle likna hans storebror men i japansk version talar vi om LG V34, eller även känd som LG isai Beat.

Därför finns det en stor sannolikhet för att LG V20 S har följande egenskaper: 5,2-tums skärm med Quad HD-upplösningÄven om vi inte vet vilken storlek / förhållande den sekundära skärmen skulle uppta på denna ryktade telefon.

Å andra sidan skulle den också ha en Qualcomm -processor Snapdragon 820 (fyrkärnig vid 2,2 GHz), 4 GB RAM och 32 GB ROM – kunna utöka det interna minnet med hjälp av ett MicroSD -kort.

Huvudkameran skulle vara dubbel, ha ett 16MP huvudobjektiv och en annan sekundär med okänd upplösning, men vi är säkra på att vara vidvinkel.

Batteriet skulle sitta kvar 3000 mAh. Skulle ha Android 7.0 Nougat som standard, med något lager av anpassning involverat.

Hittills, även om de kan hitta någon skillnad med avseende på V20 (bara) – främst i storlek på visa – verkligheten är att det nya grej den skulle ha toppmoderna specifikationer. Också i denna nya variant vi skulle ha vattenbeständighet, något som mer än en kommer att uppskatta.

lg-125-2015-640x300

Det är allt vi vet hittills om LG: s förmodade strategi att fånga resten av de väntande marknaderna med sitt senaste flaggskepp. Det är dock nödvändigt att påminna dig om att vi står inför rykten, varför det kan vara så att en del skiljer sig från vad som kommenteras här … eller till och med själva enheten slutar bara vara ett rykte och vi vet aldrig om det igen. Det är en fråga om att vänta.

Källa: PhoneArena
0 Shares