Lite-versionerna av Samsung Galaxy S8 och S8 + är filtrerade

0 Shares

Så intressant som det är spännande vad vi har att berätta för dig. Det visar sig att Galaxy S8 och S8 +, det nuvarande Samsung-flaggskeppet, de skulle ha en Lite-version av varje variant.

Detta gjordes känt på grund av några läckor från webbplatsen Geekbench, en enhet som är känd för att vara ett företag som utför olika prestandatester av de olika smartphones och det ger resultat och vissa tekniska specifikationer.

Från samma plats finns det många rykten om framtida mobiler som kommer, och idag har vi inte en utan två huvudpersoner. Därefter kommer vi att kommentera var och en på ett tydligt och organiserat sätt.

Galaxy S8 Lite

Vi börjar med Galaxy S8 Lite – eller vad det äntligen kommer att kallas -. Det identifieras under nomenklaturen SM-G9600.

Processorn den monteras är en Qualcomm Snapdragon fyrkärnig klockad på 1,77 GHz. Medan den specifika modellen inte är listad, många anser att det är Snapdragon 840. Ja, vi pratar om en oupplyst SoC ännu.

Sanningen är att det skulle vara lite nyfiken om den reducerade versionen av flaggskepp av företaget har en chipset kraftfullare, men man vet aldrig vad framtiden kan hålla i den tekniska miljön.

På ett kompletterande sätt, detta smartphone skulle bära 4 GB RAM-minne.

Gå vidare till programvara, Android 7.1.2 Det är han som ger den här enheten liv, även om man kan förvänta sig något anpassningsskikt från Samsung.

Slutligen gör det aldrig ont att betona resultaten av testa: Galaxy S8 Lite uppnådde 1782 poäng i testet Enkärnig och 4 212 i Multi-Core.

Galaxy S8 + Lite

Nu är det dags att prata om den större Lite-varianten – en sällsynt sak att säga.

Öst Galaxy S8 + Lite – låt oss kalla honom det – han är känd under nomineringen SM-G9650. Nämnda apparat bär en processor Qualcomm Snapdragon fyrkärna körs på 1,78 GHz. Det har en liten skillnad från den “vanliga” Galaxy S8 Lite, men när det gäller S8 + Lite vi skulle vara före Snapdragon 845. Ja igen en annan chipset ännu inte officiellt.

Även om allt detta visade sig vara något svårt att tro, är avsnittet i Moderkort stöder denna teori. Till exempel, i denna Plus Lite-variant – en mycket ironisk oxymoron som heter – förkortningen sdm845.

Som i föregående fall kommer vi att ha 4 GB RAM och Android 7.1.2.

Slutligen granskar vi poängen som erhållits: i testet Enkärnig 1819 poäng uppnåddes och i Multi-Core 4494 poäng uppnåddes.

Eftersom allt detta som vi just har informerat dig baseras enbart på hörsel, rekommenderar vi att du införlivar dessa uppgifter med extrem försiktighet. Vi pratar om Lite-versioner som vi inte har sett i Samsungs ledning på ett tag och nämner också processorer som ska komma nästa år. Var mycket försiktig med innehållet i den här artikeln.

Källor: PhoneArena [1] – PhoneArena [2] – Geekbench [1] – Geekbench [2]
0 Shares