Lumsing 4-port laddare, beviset på GizChina.it

0 Shares

Lumsing 4 port laddare

Vi bor nu omgivna av många högteknologiska enheter: vi flyttar faktiskt från smartphones, surfplattor, smarta klockor och de senaste bärbara produkterna. Trots de lite olika användningarna har dessa enheter en gemensam faktor: behovet av att laddas nästan varje dag, också tack vare den dåliga utvecklingen av batterierna, som nu har slutat i flera år.

I dagens granskning ska vi prova en välutrustad laddare 4 USB-portar, vilket gör att du kan ladda alla, eller de flesta, dina energikrävande enheter.

Lumsing 4 port laddare

Laddaren a fyra dörrar till Lumsing finns tillgänglig på Amazon.co.uk till 13,99 euro. i olika färger, med Prime frakt Och 24 månaders garanti.

Förpackning och tekniska specifikationer

Produktförpackningen är ganska kompakt och tillverkad av återvunnen kartong. På framsidan finns en representation av enheten, medan på baksidan hittar vi några funktioner och information om tillverkaren.

Inuti, förutom laddaren, hittar vi bara en kort flerspråkig användarmanual och en kupong för att förlänga garantin och få ytterligare fördelar. En budget reducerad till benet, därför som inte inkluderar hjälpkablar eller kontakter.

Lumsing 4 port laddare

Laddaren har en maximal effekt på 4.2A till 5 volt, som kan distribueras på alla fyra dörrarna eller endast de två med en maximal effekt på 2.1A. Detta innebär att om du tänker ladda fyra enheter samtidigt, inklusive två surfplattor och två smartphones, de två portarna vid 2.1A kommer att leverera drygt 1A ungefär, vilket förlänger laddningstiderna.

Tillverkarens maximala förbrukning är 21 Watt, medan ingångsströmmen måste vara mellan i 100 och av 240 Volt, med en frekvens mellan 50 och av 60 Hz.

Plasten som används är av typ eldfast enligt tillverkarens uttalanden. Uttaget är redan i europeiskt format, så det är inte nödvändigt att tillgripa några extra adaptrar.

Design och konstruktion

Den fyrkantiga formen och de rundade kanterna ger enheten en trevlig och extremt kompakt design. Faktum är att dimensionerna är av 6,8 x 6,8 cm (som blir 10,4 cm även med tanke på den europeiska kontakten), medan tjockleken är 5 centimeter, för en total vikt – som känns – på ca. 120 gram.

På framsidan hittar vi logotypen “Lumsing“, Medan på den bakre, nära de 4 USB-portarna, finns det inskriptioner som anger vilken enhet som ska anslutas till dess kontakt. Istället för att skriva utdata från varje port har Lumsing beslutat att skriva typ av enhet, ett förståeligt val och säkert lättare att förstå för dem som har liten kunskap inom det elektriska / tekniska området. “IPad” -portarna har faktiskt en maximal effekt på 2,1 A. vardera, medan de med “Android” och “iPhone” är begränsade till 1A.

På rätt profil hittar vi fyra USB-portar, medan till vänster Europeiskt uttag.

På den övre profilen finns inga skrifter, lampor eller dörrar, medan på den nedre profilen finns information om maximal ut- och ingångsström, förutom de olika logotyperna för säkerhetscertifieringarna.

Skalet är tillverkat med en särskilt grov plast, som returnerar a utmärkt grepp. Laddarens byggkvalitet är också mycket bra det har inga knep eller pushups När som helst.

Lumsing 4 port laddare

Test av laddning, förbrukning och temperaturer

Jag kopplade två smartphones och ett par powerbanks med en ingång på nästan 2A vardera till laddaren för att testa både laddningskapacitet och maximal förbrukning, vilket tydligen inte verkar vara lika med den som tillverkaren deklarerade. Faktum är att wattmetern returnerade ett maximalt värde på 31,9 Watt, det är av ben 11 Watt mer än det deklarerade värdet i specifikationerna.

Lumsing 4 port laddare

Att veta att intensiteten av ström (A) är lika med förhållandet mellan absorberad effekt (Watt) och den spänning (Volt)får vi därför en utgångsströmintensitet på ca. 6.3A, därför högre än 4.2A förklarade.

Laddningstiderna för min smartphone genom portarna med 2.1A-utgång visade sig vara i linje med den för originalladdaren, ett tecken på att Lumsing-produkten fungerar korrekt. Men kommer att använda alla USB-portar för laddning, jag märkte det portarna på 2.1A sjönk till cirka 1,5Abetyder detta att den maximala uteffekten har uppnåtts och att strömfördelningen på de 4 utgångarna fungerar korrekt.

Visst påverkar den begränsade totala effekten negativt användningen av produkten, eftersom den inte kan leverera maximal möjlig effekt samtidigt på alla dörrar, även om förbrukningstestet och den därav följande observationen tyder på att denna gräns i verkligheten inte är så med tanke på de registrerade värdena.

Genom att ladda de två smartphonesna och de två powerbankerna har kroppstemperaturen nått 57 ° C fram och jag 63 ° C bak, mycket höga värden, kanske på grund av för mycket belastning på laddaren.

Att ladda bara två eller tre enheter åt gången resulterar i temperaturer som är cirka 5 ° C.

Enheten är utrustad med ett system för skydd mot elektriska och termiska överbelastningar, som automatiskt slutar ladda när din smartphone är fulladdad. Tyvärr finns det inga snabbladdningssystem som Qualcomm Quick Charge eller den Mediatek Pump Express.

Slutsatser

Lumsing-laddaren med fyra portar bekräftar sig själv som en välgjord och giltig produkt, som trots den något begränsade maximala effekten fortfarande låter dig ladda fyra enheter samtidigt i anständiga tider. Endast förbrukningarna överensstämmer inte med tillverkarens specifikationer, medan temperaturerna visar sig vara lite höga, speciellt när du laddar fyra enheter som får ut det mesta av utströmmen.

Denna produkt riktar sig till dem som inte vill ha med sig flera laddare under en resa eller helt enkelt för dem som till exempel bara har ett uttag på sängbordet men behöver ladda mer än en enhet åt gången.

Laddaren a fyra dörrar till Lumsing finns tillgänglig på Amazon.co.uk till 13,99 euro. i olika färger, med Prime frakt Och 24 månaders garanti.

0 Shares