Måtten på den nya 6,5-tums och 6,1-tums iPhone för 2018 visas redan

0 Shares

Apple har arbetat för fullt med vad som kommer att bli dess nya utrustning för i år, och även om det för många var en besvikelse att de inte presenterade iPhone SE förra veckan vid WWDC 2018, verkar det som att planerna att lansera 3 smartphones i år är fortfarande intakta, och idag har deras mätningar dykt upp.

6,5 tums iPhone

Den kanske mest slående smarttelefonen av alla är 6,5-tums, eftersom de är dimensioner som vi aldrig har sett tidigare i en iPhone, men idag har dess mått dykt upp, och den är inte så stor som man kan tro direkt från fladdermusen. Denna enhet kommer att ha Face ID 2.0 och en dubbel huvudkamera.

Således blir dess mått 157,2 x 77,1 mm, vilket har lagt till dess bildförhållande 19: 9 vilket gör den ännu mindre än den nuvarande iPhone 8 Plus, som mäter 158,4 x 78,1 mm.

6,1 tum iPhone

Nu, om du inte gillar telefoner som är för stora, kommer Apple också att ge oss en mindre möjlighet, som kommer att ha det speciella att ha en enkel kamera. Och inte dubbelt, och det kommer med Face ID 1.0 som den nuvarande iPhone X.

Dess mått blir 147,12 x 71,52 mm, vilket gör den till exempel större än den nuvarande iPhone X, men också mindre än iPhone 8 Plus.

Således börjar tvivlen försvinna en gång för alla, och vi förbereder oss redan för vad som kommer att presenteras i det här kvartalet, så låt oss träffas att meddelandena inte kommer att vara få.

Källa: Forbes

0 Shares