Med detta tillbehör blir din Roborock S7 det bästa vakuumet 2021

0 Shares

roborock s7 docka rabattkod

Vill du göra din pålitliga lilla robot ännu mer komplett och effektiv? Missa inte tömningsbasen Roborock S7 Auto Empty Dock, ett viktigt tillbehör nu tillgängligt med rabattkod och leverans direkt från Europa.

Roborock S7 Auto Empty Dock rabattkod: en giltig hjälp för din robot

roborock s7 docka rabattkod

När det gäller modellen S7, behöver verkligen ingen introduktion: det är en kraftfull och avancerad robot, med en sugkraft på 2500 PA, skrubbfunktion, ett 5 200 mAh batteri och mer. Om du vill veta mer om robotdammsugaren, ta en titt på vår recension! Återvänder istället till Roborock S7 Auto Empty Dock, det är en lösning som presenterades vid CES 2021 tillsammans med roboten men kom ut på marknaden senare.

Tack vare det kan roboten tömma dammbehållaren autonomt. Stationen integrerar en 1,8 liters behållare och antar en design som är lätt att demontera och tvätta.

Om du är intressant på den nya tömningsstationen Roborock S7 Auto Empty Dock, påpekar vi att tillbehöret är tillgängligt med rabattkod och frakt från EdWayBuy europeiska lager. Nedan hittar du länken till köpet och kupongen att använda:

Roborock S7 Auto Empty Dock |  EdWayBuy

Frakt från EUROPE – Betalning med PayPal

Mer mindre

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares