Meizu M1E fångas i riktiga bilder och funktioner läcker ut

0 Shares

Överraskande verkar en ny terminal för den kinesiska jätten fångad rödhänt, som avslöjar dess design och några av dess tekniska specifikationer, hänvisar vi till Meizu M1E. Sedan lämnar jag dig med fotografierna av huvudpersonen i denna anteckning:

Som du kan se har vi en telefon med Meizus karakteristiska designlinjer. dess kropptydligen är det av metall. Dessutom uppskattar vi på den nedre kanten ett utrymme för högtalaren, Micro-USB-kontakt och en kontakt Jack 3,5 mm hörlurar. Men det är inte bara det vi har, vi har också känt till några av dess möjliga tekniska specifikationer.

Meizu M1E skulle ha en 5,5 tums skärm i Full HD -upplösning, MediaTek Helio P10 -processor och Mali-T860 GPU.

Dess RAM -minne är 3 GB, men vi saknar kunskap om ROM. För sin del, Huvudkameran har 13 MP med tvåfärgad LED-blixt, men inget läckte på framsidan.

Knappen Hem frontal fyller samtidigt funktionen av fingeravtrycksläsare.

Slutligen, ditt operativsystem: Android 6.0 Marshmallow, baserat på Flyme OS 5.2.1.

För närvarande är det allt som har avslöjats om denna nya Meizu -telefon. Den förväntas presenteras den 10 augusti vid ett evenemang som är planerat till Kina.. Och uppmärksam, eftersom han inte skulle komma ensam. Han skulle åtföljas av den första smartwach äga företag. Tydligen går denna tillverkare för allt.

Källa: AndroidPure
0 Shares