Meizu M5 Note filtreras efter dess passage genom Geekbench

0 Shares

Överraskande nog får vi de första uppgifterna som hänvisar till Meizu M5 Obs, nästa terminal som det asiatiska företaget planerar att erövra allmänheten. Just detta smartphone tog en promenad genom Geekbench och skärmdumparna skulle snart se dagens ljus.

Meizu M5 Obs på Geekbench

m5-note-meizu-01

Som du kan se har den här smarta mobilen en processor Åtta kärnor MediaTek MT6755M som körs på 1 GHz. Även om det inte uttryckligen anges många uppskattar att det skulle vara Helio P10 själv, bara i fångandet av riktmärke betecknar mindre klockfrekvens. Det vill säga att samma SoC når en maximal effekt på 2,0 GHz. Om detta visade sig vara den slutliga processorn skulle Mali-T860 GPU ansvara för att hålla företaget.

Meizu M5 Note skulle ha 3 GB RAM. Dessutom kommer du att ha Flyme OS som ett operativsystem. Självklart kommer det att baseras på Android 6.0 Marshmallow.

Angående resultaten av testa själv, i testet av Single-Core uppnått 687 poäng, medan i Multi-Core nådde 2 481 poäng.

Får även CCC -certifiering

m5-note-meizu-02

Om du trodde att det var det enda vi behövde berätta om att gå igenom Geekbench, har du mycket fel. M5 -noten togs också när den fick sin CCC -certifiering., som utgör ett säkerhetsgodkännande för alla enheter som importeras, säljs eller används på den kinesiska marknaden.

Märkligt nog passerade M621- och M682 -modellerna parallellt, även om vi ska fokusera på den senare och lämna M621 i det öppna. M682 skulle bli den framtida M5 -noten, detta efter logiken att M3 -noten identifieras under M681 -nomenklaturen.

Hittills kom rykten om denna Meizu M5 Note. Från och med nu ber vi dig att ta alla dessa överväganden med största försiktighet. Det finns en risk att någon egenskap i slutändan blir annorlunda utifrån vad som berättas i detta posta, till exempel processorn. Vid nyheter kommer du att vara den första att veta.

Källor: PhoneArena – MySmartPrice
0 Shares