Meizu Zero är den första mobilen utan kontakter och fysiska knappar

0 Shares

I morgon skulle Vivo presentera oss för Apex 2019 som markerar en milstolpe. Men det visar sig att nu vinner ett annat kinesiskt företag spelet och de avslöjar Meizu Zero.

Han kommer själv att bli den första smartphone inga fysiska knappar, inga portar och inte ens en SIM-kortplats.

Organisationen tillhandahöll inte alla tekniska detaljer. De behöver veta mått, vikt och minnen (RAM och intern lagring). Så vi måste nöja oss med det givna hittills. Låt oss gå vidare för att se mer ingående vad detta unika förslag handlar om.

Meizu Zero

Din skärm är 5,99-tums AMOLED vid 2340 x 1080 pixlar upplösning. Det har verkligen minskat kanter och brister hack.

Högtalaren / högtalaren på framsidan är också frånvarande. Detta är så eftersom det har tekniken mLjud 2.0. Jag menar, använder en piezoelektrisk omvandlare under skärmen, vilket är det som återger ljudet utan behov av en högtalare.

Eftersom den inte har fysiska knappar använder den taktila knappar. Gör ett drag som liknar andra förslag som redan har setts, till exempel HTC U12 +.

En annan av de speciella egenskaperna hos den här telefonen ligger i batteriladdningen. Eftersom den inte har en port har du inget annat val än att dra nytta av den trådlösa laddningen som kallas Super mCharge Wireless, som är 18W utvecklat av Meizu. Det är enligt uppgift den snabbaste trådlösa laddningen på marknaden.

Liknande, Om du måste överföra filer eller någon typ av data kommer du bara att göra det via Wi-Fi eller mobilanslutning.

Och bara om anslutning Vi vet att den har 4G LTE, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, Wi-Fi dubbelband, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0, GPS, A-GPS, GLONASS och NFC.

Som ytterligare data – om det kan sägas i en sådan enhet – nämner vi dess IP68-certifiering som gör att den kan sänkas ner i vatten i upp till 2 timmar och 30 minuter.

Dessutom har fingeravtrycksläsare finns under skärmen.

Eftersom det inte finns någon SIM-kortplats, Meuzi Zero presenteras för oss med ett eSIM-system, det vill säga ett virtuellt SIM-kort med vissa nyckelpunkter.

Din processor är Qualcomm Snapdragon 845 (oktakärna vid 2,8 GHz). Ja, förra årets bästa SoC. Det kommer inte att vara den sista generationen, även om det åtminstone borde ge oss en acceptabel kraft. Den åtföljs av Adreno 630 GPU.

Vi har dubbel huvudkamera. En av dess sensorer är en Sony IMX380 12MP med bländare f / 1,8 och PDAF, medan den andra är en Sony IMX350 20MP och PDAF. Du kan filma i 4K vid 30 bilder per sekund och en LED-blixt säger närvarande i form av en ring.

Huvudkameran är 20MP och spelar in video i Full HD vid 30 fps.

Tillgänglighet och pris?

Dessa frågor är fortfarande obesvarade sedan dess tillverkaren sa ingenting om det. Det vet vi bara Meizu Zero kommer i svartvitt, men det är så långt vi kommer. Vi måste vara försiktiga under tiden.

Källor: GSMArena [1] – GSMArena [2] – Gizchina
0 Shares