Microsoft debuterar Real Madrid -märkt surfplatta med Windows i Spanien; Enhet…

0 Shares

Det kan låta konstigt att Microsoft har debuterat en ny surfplatta i Spanien och man kan tro att det är en Surface. Det är det inte. Den nya enheten är en Real Madrid-märkt skiffer, med en 8,9 tums skärm och den är tillverkad av en kinesisk OEM (Chiwu).

windows-surfplatta-real-madrid-02

Produkten kallades “Windows Tablet Real Madrid Edition” och debuterade i Spanien med några anpassade alternativ. Den innehåller tre bakre mönster, till exempel Team Celebration, Santiago Bernabeu -stadion eller klubbens vapen i Real Madrid. Det låter dig också lägga till ditt namn på baksidan. Denna specialutgåva Windows 8.1 -surfplattan kommer också med en ny Real Madrid -app förinstallerad, så att fans kan ansluta till det stora RM -samhället.

windows-tablet-real-madrid-04_story

När det gäller specifikationerna är enheten en rimligt specificerad mellan- till högklassig modell. Den har en 8,9 -tums IPS LCD -skärm med en upplösning på 1920 x 1200 pixlar, en fyrkärnig Intel Atom z3735F -processor, 2 GB RAM, 32 GB lagringsutrymme, en 5 megapixel bakkamera och en 2 MP frontskytte. Det finns WiFi ombord, Bluetooth 4.0, ett 6700 mAh batteri och det hela mäter 8 mm i tjocklek och väger 369 gram.

Två prissättningsalternativ finns tillgängliga här: skiffer med en anpassad bakre design och slogan som kostar $ 220, eller surfplattan med ett matchande Bluetooth -tangentbord och fodral plus ditt namn och slogan för $ 276. Produkten buntas med två free biljetter till Real Madrid -matcherna och Office 365 Personal.

windows-tablet-real-madrid-03_story

0 Shares