Microsoft markerar brist på Windows 10 Free Uppgraderingar för icke äkta …

0 Shares

För ett tag sedan var webben tjusig med ryktet om att även personer som använde en piratkopierad version av Windows 7 eller 8 kan dra nytta av en free Windows 10 -uppgradering. Tja, Microsoft har försökt rensa saken i flera veckor nu och de har äntligen löst det.

den här utgåvan av Windows är inte äkta

Först och främst har det blivit klart att användare av icke äkta Windows INTE kommer att få free Windows 10 -uppdateringar. Vi pratar om Windows 7 och Windows 8.1 här och de användare som har de äkta versionerna får free uppgradera till Win 10 under det första året operativsystemet är tillgängligt. Ryktet om den icke -äkta saken började i mars, när Reuters publicerade en rapport som citerade en Microsoft -tjänsteman.

Allt var ett missförstånd i slutändan. Men det finns fortfarande en glimt av hopp för människor som vägrar att betala för Windows. Microsoft skrev också i sitt officiella uttalande att de “kommer att fortsätta att erbjuda Windows 10 till kunder som kör enheter i ett icke -äkta tillstånd”. Detta kan betyda flera saker, som att köra Windows 10 med ett vattenmärke och få det vanliga meddelandet om att få den äkta versionen.

Det kan också innebära att du får ett meddelande om Windows 7 eller 8 om att ge upp den icke -äkta saken och gå med Windows 10. Microsoft har till och med utarbetat specialerbjudanden för personer med Windows i icke -äkta tillstånd. Nu är det en ganska rättvis och icke-mobbande strategi för piratkopiering …

0 Shares