Microsoft Surface Hub, den 84-tums surfplattan kostar $ 20.000

0 Shares

För inte så länge sedan presenterade Microsoft Surface Hub, en enorm surfplatta avsedd för affärsmiljön, produkt som enkelt kan ersätta ett standardkort och erbjuder avancerade funktioner. Som ni kanske vet kommer denna skiffer med en 84-tums skärm, en storlek som är enorm.

Tphoto-1024x683

Idag får vi veta att produktens prislapp kommer att vara $ 20.000, så surfplattan är inte avsedd för oss alla, vanliga användare. Enligt Microsoft kommer alla som köper surfplattan att få fantastiskt värde för pengarna. Microsoft förklarade att Surface Hub i ett genomsnittligt konferensrum ersätter ett antal olika verktyg och tekniker, inklusive ljud-videokonferenssystemet.

Microsoft_Surface-Hub-3828_cropped_A

Det behövs inte heller en fristående skärm, projektor, trådlös mottagare eller den analoga/digitala whiteboardtavlan. Så alla dessa föremål försvinner från konferensrummen och lämnar mer utrymme för det väsentliga. Vi får veta att Surface Hub kommer att börja leverera i september i år till 24 olika länder. Hur många enheter kommer Microsoft att sälja? Vi vet inte ännu!

0 Shares