Microsoft Surface Neo är en surfplatta med dubbla skärmar med Windows 10X, …

0 Shares

Microsoft höll dem kvar i går kväll, eftersom de presenterade ett halvt dussin nya produkter. Förmodligen den mest invecklade är Microsoft Surface Neo. Det kan uppfattas som en större Surface Duo, som är en telefon med dubbla skärmar, men i detta fall har vi att göra med en surfplatta med dubbla skärmar. Gångjärnet är tydligt mer synligt här …

Det fungerar också som inledande Windows 10X eftersom det är den första enheten som kör det här operativsystemet. Du kan också betrakta Microsoft Surface Neo som en slags andlig efterträdare till Courier-konceptet från Microsoft. Den öppnas som en bok och har ett gångjärn med 360 graders rotation. Det finns 9 tum skärmar ombord och ett helt friktions gångjärn, för den delen.

På något sätt lyckades Microsoft pressa alla dessa bitar av teknik i en 5,6 mm midja. Skärmarna som erbjuds här är LCD-skärmar och du kan förvandla enheten till ett tält, surfplatta eller bärbar dator, efter du behöver det. Windows 10X är skräddarsydd för dubbla skärmar och hopfällbara enheter, för att bli av med brickorna och den klassiska Start-menyn, och väljer i princip en serie av senaste.

Det är också direkt tillgängligt när ”locket” är öppet, sammankopplat, alltid anslutet och håller de körande apparna åtskilda från kärnan för att undvika skadlig programvara. Den kör också både installerbara filer och webbappar / butiksappar. Microsoft Surface Neo väger 655 gram och bör debutera med operativsystemet nästa höst, det borde också packa en Intel Lakefield-processor med Gen 11-grafik i mixen. Det finns också Surface Pen-kompatibilitet och du kan fästa pennan på baksidan när du är klar.

Denna penna erbjuder trådlös laddning. Vi har också ett tangentbord för Surface Neo, som kan överlappas på skärmen medan det är magnetiskt fäst på kroppen. Du kan också flytta runt och användargränssnittet anpassar sig runt det. Vi ser det bara i butiker runt jul 2020.

0 Shares