Microsoft Surface -surfplattor kan överstiga 4 miljoner enheter som levererades 2015

0 Shares

Det verkar som om 2015 kommer att bli ett bra år för Microsoft, eftersom det förbereder sig för att leverera mer än 4 miljoner Surface -surfplattor, enligt de senaste uppskattningarna. 2014 gav endast 2 miljoner enheter levererade, men den nya Surface 3 -skiffern och den kommande Surface Pro 4 kan vara mer tilltalande.

Surface-Pro-3

Surface Pro 3 håller också sin attraktionskraft och en efterträdare kan innebära att den äldre modellen får en prissänkning. Det bästa fallet ger oss Surface Pro 4 genom ett tillkännagivande vid BUILD -evenemanget den här månaden. Det mest realistiska scenariot kommer förmodligen att lanseras under sommaren som förra årets Pro -modell, eller i oktober, som experterna på området säger, för att motverka iPad Pro.

Massproduktion beräknas starta i juni och en höstdebut kommer att sammanfalla med Windows 10 -utgåvan. Microsoft har levererat 12 miljoner Surface -surfplattor sedan produktlinjen startade, men försäljningen ökade betydligt under fjärde kvartalet 2014, med cirka 24% från föregående år. Totala leveranser av den Windows -baserade surfplattan (hittills) kan gå över 15 miljoner enheter i år, en ökning med 30% jämfört med året innan.

0 Shares