MIUI Pure skyddar dina appinstallationer

0 Shares

miui pure xiaomi systeminstallationsapplikationer säkra

Åtminstone en gång sedan de nu finns bland oss ​​permanent har vi haft möjlighet att prova en Xiaomi -smartphone och dess användargränssnitt. MIUI utvecklas ständigt och finns nu i sin version 12.5 Förbättrad, men det slutar verkligen inte där. Faktum är att intern testning av Xiaomi för läget MIUI Pure, vilket möjliggör installation av applikationer på ett helt säkert sätt.

MIUI Pure: det här är vad den nya applikationsinstallationsmetoden för Xiaomi består av

miui pure xiaomi säker applikationsinstallationssystem 2

Enligt källan är “”Är ett helt nytt installationssystem och huvudfunktionen för det här läget är att förhindra att de installeras skadliga program som innehåller virus, trojaner och andra problem. För att göra detta blockerar det installationen av applikationer och lämnar systemapplikationsarkivet, , som den enda installationsvägen.

Kort sagt, MIUI kanaliserar systemet så att det är beroende av sig själv applikationsportal, så du kan vara säker på att du installerar ett säkert program. Oroa dig självklart inte, det här läget kan säkert avaktiveras och aktiveras efter behag, för att personligen utvärdera om det är användbart att helt förlita sig på systemet för denna händelse.

För närvarande kommer den första (Alpha) -versionen av MIUI Pure att vara tillgänglig nästa 6 september 2021Kinesiska MIUI -ROM, men det är mycket troligt att vi kommer att se detta läge i alla dess tillbehör redo för stabil distribution vid tidpunkten för utgivningen av MIUI 13. Läs mer om nästa gränssnitt Xiaomi, lämnar vi digfördjupning tillägnad till den nya lanseringen.

⭐️ Följ och stöd GizChinaGoogle Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

0 Shares