Mlais M7, analys

0 Shares

IMG_6581

Idag analyserar vi Mlais M7, den första kinesiska enheten som passerar genom våra händer. Med en ganska vacker design och en prestanda som inte kommer att lämna någon likgiltig.

Vi börjar med att prata om design, i detta avsnitt kan Mlais visa sitt bröst. Det är en mycket trevlig terminal både på baksidan och på framsidan. De kanterna är aluminium, något som uppskattas eftersom det gör terminalen mer elegant och har ett bättre grepp.

IMG_6699

På baksidan har vi en 13 megapixel kamera, en LED -blixt och fingeravtryckssensor, som vi redan förväntade oss att den fungerar korrekt. Det fungerar uppenbarligen inte som andra avancerade enheter, men om vi ska kunna låsa upp det första gången och ganska snabbt. Ja verkligen; För att låsa upp den med fingeravtryckssensorn måste du först slå på skärmen och sedan hålla fingret på sensorn.

Nedan har vi Mlais -logotypen och högtalaren.

På framsidan har vi en 5 megapixel kamera, högtalaren för samtal, sensorer och längst ner har vi knapparna, som är bakgrundsbelyst.

Volym- och strömknapparna finns till vänster och alla ingångar finns överst.

Tekniska egenskaper

Mått: 76,8 x 149,5 x 8,6 mm med 160 g vikt

Skärm: IPS -panel, 5,5 tum HD -upplösning (720 x 1280)

Processor: MediaTek MT6752 octa-core 1,7 GHz 64 bitar

Bagge: 3 GB

Lagring: 16 GB utbyggbart via microSD

Backkamera: 13 megapixlar

Kamera leda: 5 megapixlar

Batteri: 2600 mAh

Anslutningar: Bluetooth, wi-fi, 4G LTE, GPS.

OS: Android 5.0 Lollipop

Andra: Fingeravtryckssensor

Prestanda

IMG_7677

Med 64-bitars octa-core processor och 3 GB RAM vi kommer inte ha problem att flytta denna terminal. Vi kan spela ganska kraftfulla spel utan problem och även öppna de mest krävande applikationerna. Vi pratar helt klart inte om prestandan hos en S6, men för intervallet och priset kan vi säga att prestandan är otrolig.

Skärm

Vi har en skärm av 5,5 tum med HD -upplösning. Det är en skärm ganska okej, vissa pixlar märks men det är inga problem när du tittar på multimediainnehåll.

Under den tid som jag har använt terminalen har jag märkt det vitare än normala fläckar visas på skärmen. Vi vet inte om det är ett problem med vår enhet, men sanningen är att det stör mycket.

Kamera

IMG_6596

Den bakre kameran är 13 megapixlar. det är en ganska låg kamera och detta är inte dess starka sida. Ibland vi kan ta bra bilder, men för det mesta kommer vi att hitta fotografier med mycket buller och ganska dåligt bearbetade, särskilt inomhus.

Den främre kameran är 5 megapixlar och det är ganska hyfsat.

Kameraprogrammet är typiskt för Mediateck, en app som personligen Jag tycker det är hemskt men vad den har mycket intressanta funktioner som panoramaläge bland andra.

programvara

I denna Mlais kan vi hitta versionen av Android 5.0 slickepinne, ren Android, utan något anpassningsskikt. Ja, en kines med ren Android, bli inte förvånad eftersom det blir fler och fler och det uppskattas.

Vi har inte heller förinstallerade applikationer från andra tillverkare, vilket uppskattas.

Batteri

IMG_6698

Vi går vidare till trummorna och det här Det är inte den starkaste punkten i Mlais. Vi har ett batteri på 2600 mAh, i sanningens ögonblick kan vi säga att den är ganska svag, den tar slut väldigt snabbt och Vi kommer knappast att kunna nå slutet av dagen.

Pris

Var försiktig eftersom detta är den starka sidan med denna Mlais. Vi kan hitta denna terminal för ett pris av 133 € i webbutiken Igogo.es.

** Det finns en version av denna enhet med ett högre batteri och Android 5.1 -slickepinne för samma pris **

KÖP MLAIS M7 PÅ IGOGO

KÖP MLAIS M7 PLUS PÅ IGOGO

Slutsatser

Denna Mlais är en ganska trevlig enhet, som har en mycket acceptabel prestanda. Tyvärr är batteriet inte dess starka sida, men för detta pris kan vi inte begära mer.

POSITIVA PUNKTER:

🙂 DESIGN

🙂 PRIS

🙂 PRESTANDA

DÅLIGA POÄNG

🙁 KAMERA

🙁 BATTERI

0 Shares