Moky Keyboard integrerar en osynlig pekplatta över hela tangentbordet, blir …

0 Shares

Ett av problemen med pekplattor är att de tar upp massor av utrymme på bärbara datorer, med stora tomma kanter kvar runt dem. Detta händer också när du ansluter en tangentbordsdocka till en surfplatta, även om det teoretiskt sett inte behövs en pekplatta där, eftersom du har en pekskärm. Moky löser dessa problem med ett tangentbordstillbehör som också fungerar som en pekplatta.

moky1

Finns som en prototyp på Indiegogo, en som har finansierats långt över sin prägel, Moky är ett uppladdningsbart Bluetooth-tangentbord som integrerar en gestbaserad pekplatta. Den är placerad i samma område som QWERTY -tangenterna, eller bättre sagt över dem. Du kan till och med nypa och zooma över samma tangenter som du skriver på. Tangentbordet har inbyggda infraröda lasersensorer i hörnen som skapar ett virtuellt pekplattfält.

skumt 3

Det kan upptäcka dina fingrar och hur de rör sig och också göra swipes och rörelser till navigering. En Moky kostar $ 69 på Indiegogo, nu när den tidiga fågelbudet på $ 59 är borta. Detta innovativa tillbehör kan tydligen göra mindre kranar till musklick. Du måste hålla ned en tangent längst ner på tangentbordet för att slå på pekplattan, så det är inte allt pek-free.

Beräknat lanseringsdatum är oktober och produkten fungerar med Windows, Mac och Android och erbjuder stöd för tvåpunkts multitouch -toppar.

skumt 2

0 Shares