Moto G 2016 filtreras

0 Shares

Det finns mindre kvar för oss att se den nya familjen igen Moto av Lenovo från Moto. Idag en Fransk webbplats har läckt ut en bild av vad som blir det nya 4: e generationens Moto G. Och var försiktig, för den levereras med en fingeravtrycksläsare …

motorola-moto-g4-2016-01-768x988

Som vi kan se på bilden ser vi på framsidan en knapp som inte kan vara mer eller mindre än a fingeravtrycksläsare. På baksidan ser vi Mot logotypJag hör en remsa fäst vid kamerans blixt och vad som verkar vara en laser autofokus.

motorola-moto-g4-2016-02-768x1006

Som många av er vet har Motorola låtit Lenovo kommer att ta hand om designen på dina nya enheter. Den här gången visar det mycket. Vi kan inte döma mycket än, vi har inte haft det i handen och det här är kanske inte den sista Moto G 2016, men vi kan se att det är ganska fult. Med rundade kanter och plastmaterial.

Det spekuleras också i att Moto G kommer med en Plusversion, som kommer att ha några extrafunktioner tillagda. När det gäller tillgänglighet är det fortfarande för tidigt att veta, men vi kunde se det i sommar.

Vi har inte mer information, vi kommer att informera …

0 Shares