Moto G 2016, fler bilder och mer information läckt ut

0 Shares

MotoG2016-AP

Vi vet inte varför så många läckor av bilder av Moto G 2016, Det verkar som om Lenovo släpper dem avsiktligt. Det, eller att det inte finns något kvar för att den här enheten ska presenteras officiellt. Igår såg vi hur Moto G ser ut i en video utan fingeravtrycksläsare och idag ser vi det i en återgivning genom Evan Blass twitter.

Som beige på bilden ovan ser Moto G ut fingeravtrycksläsare igen, förutom designen som vi redan har sett tidigare i andra videor, med plastdesign och ergonomisk.

Men den här bilden avslöjar inte bara designen på den nya Moto G, vi har också mer information om de möjliga versionerna av den här enheten. Det kommer vara två versioner en normal Moto G, utan fingeravtrycksläsare och en annan Moto G Plus, som i detta fall skulle ha en fingeravtrycksläsare.

De Moto G plus bortsett från fingeravtrycksläsaren iskulle innehålla en större skärm och mer fullständiga specifikationer, Ja verkligen. Till ett högre pris.

Vi kanske ser den nya (eller den nya) Moto G 2016 i maj / juni. Vi väntar fortfarande på att Moto eller Lenovo ska göra presentationen officiell. Dessutom har vi fortfarande inga tekniska egenskaper. men i den här takten verkar det som om de kommer fram i morgon …

0 Shares