Moto G 2016 visas igen, den här gången på video.

0 Shares

Vi ser alla fram emot Moto G i år, kungen av inträdesområdet för varje år och det verkar som att det inte finns något kvar att ha det bland oss. Renders, videor och … bara det slutar inte läcka. inget mer … Men det är tillräckligt med information för att kunna veta hur det nya mellanklassen kommer att se ut. “Motonovo”(Blandning av Moto och lenovo).

https://www.youtube.com/watch?v=RD-AOai2NDg

Den här gången har en 1 minuts video läckt ut där vi kan se möjlig Moto G fjärde generationen. Men den här gången utan fingeravtrycksläsare... Möjligen var Moto G som vi såg igår i en bild med en fingeravtrycksläsare Moto G plus, en möjlig version av Moto G med några ändringar.

Så snart videon börjar ser vi hur handen visar oss att det är en riktig enhet och att det inte handlar om någon effekt. I videon kan vi se Moto G 2016 utan fingeravtrycksläsare, men med samma rygg.

Moto G 2016 filtreras

Sedan visar den en annan Moto -enhet, det verkar som att det är Moto X -stil, och går med den med Moto G och … SURPRISE! den möjliga Moto G 2016 är större … från och med 6 tum. Betyder det att det kommer att finnas tre versioner av Moto G? Vi vet inte. men vi ser fram emot att Lenovo eller Moto ska göra den här enheten officiell.

Inga funktioner läcker för tillfället. Vi får vänta. Förhoppningsvis inte mycket.

0 Shares