Moto G5s Plus kommer att ha en större skärm och dubbla bakre kameror

0 Shares

Vi har hört flera rykten om de nya Moto G5: erna, fastän ingen ännu allvarlig nog att betrakta det som en sanning. Hittills har Evan Blass talat och avslöjar några intressanta detaljer om denna Motorola -terminal.

Den första stora förändringen blir storleken på din skärm, som når 5,5 tum, men den kommer fortfarande att ha en FHD -upplösning. Å andra sidan, G5s Plus skulle ha en anodiserad aluminiumkropp, förbättra kvaliteten på materialen i de ursprungliga modellerna.

De interna komponenterna kommer att vara nästan identiska, eftersom vi kommer att se samma processor (Qualcomm Snapdragon 625) och samma mängd RAM och lagring. Den andra anmärkningsvärda förändringen är det Det kommer att innehålla en dubbel bakre kamera, båda 13MP: en vanlig och en i svartvitt. Samtidigt hoppar den främre kameran från 5MP till 8MP, vilket ger en bättre upplevelse för selfies.

Denna enhet förväntas se ljuset i händelse av att Motorola har förberett den 25 juli, där den nya Moto X4 och några andra smartphones av det amerikanska märket också skulle presenteras.

Källa: VentureBeat
0 Shares