Moto G9 Plus kommer ut: detaljer om design och tekniska funktioner, kommer det att kosta mindre än 250 €? (foto) (uppdaterad)

0 Shares

Efter den officiella Moto G9 och G9 Play vet vi att Motorola har en ny medlem av den nionde iterationen av Moto G-serien. Under de senaste timmarna har intressanta detaljer läckt ut Moto G9 Plus.

Tack vare Roland Quandt vi kan ta en titt på vad som ser ut som en försäljningssida komplett för Moto G9 Plus, komplett med pris Och huvudsakliga tekniska egenskaper:

Designen av den nya Moto G9 Plus förutsätter en display med hål uppe till höger för att rymma kameran, ryggen istället visades inte men det borde presentera en fyrkamera.

Enheten säljs via Slovakisk butik operatör Orange, till en pris på 235 €. För den slovakiska marknaden skulle därför endast färgläggning kunna övervägas Blå. Vi vet inte om alla dessa detaljer kommer att översättas som en helhet för marknadsföring i Italien, vi kommer att hålla dig uppdaterad om den kommande utvecklingen.

Omedelbart nedströms hans inofficiell datablad, läcker en ny bild av Moto G9 Plus: detta kommer alltid från den slovakiska delen av operatören Orange och visar enhetens baksida med fyrkamera som vi hade antagit ovan. Du kan se bilden i den nya galleri nedan.

Det verkar som om det inte finns fler hemligheter om Moto G9 Plus: under de senaste timmarna är det läckt ut enhetskortet från plattformen är online Google Play-konsol, där vi läser att smarttelefonen kommer att använda en processor Snapdragon 730. Vi har uppdaterat inofficiell datablad ovan.

0 Shares