Moto presenterar officiellt Motorola One i Chile

0 Shares

Vi fortsätter med lanseringsveckan, och idag var det Moto’s tur, med sin nya stjärna i företaget Motorola One, presenterar Android One som sitt största fäste som lovar tre års månatliga uppdateringar av säkerhetspatcher och uppdateringar av operativsystem snabbare än resten av enheterna.

Men låt oss prata om dess design, Motorola One har en 19: 9 Max Vision HD + -skärm, designad med glasstrukturoch böjda kanter som omger telefonens kropp. Plus en dubbel 13 och 8 megapixel bakre kamera, förutom att inkludera Google Lens.

På sin prestanda ger Motorola One ett 3000 mAh batteri, som lovar en autonomi på en hel dag, bredvid en processor Snapdragon 625, 4 GB RAM och 64 GB internminne, som för en mellanstor processor fungerar ganska bra.

Men låt oss prata om Android One, telefonen innehåller Android 8 ur lådan, vilket lovar sin tidiga uppdatering till Android 9, som en fördel med detta program. Frågan som uppmärksammar är att det redan idag finns nyligen lanserade telefoner som redan innehåller Android 9 och inte ingår i Android One -programmet. Med Moto som information kommer den inte att uppdatera sina enheter till den senaste versionen av Android Pie, fram till början av 2019, inklusive Motorola One.

När det gäller priset, först kommenterade vi som exklusivt att priset skulle vara CLP $ 349,990, och det som en primär källa, Detta pris publicerades i vissa försäljningsställen, tydligen fanns det ett nytt avtal, eftersom lanseringserbjudandet är 249 990 dollar CLP, mycket billigare än det ursprungliga priset.

Utrustningen finns redan tillgänglig på marknaden för inköp, ochn stora butiker i landet och i Movistar, som exklusiv operatör.

0 Shares