Moto Z kan vara den första telefonen som har stöd för Daydream och Tango

0 Shares

Den första telefonen som har stöd för AR och VR kan bli verklighet mycket snart, åtminstone det är vad Lenovo Moto planerar, och den som valdes skulle vara ingen mindre än Moto Z, som redan gjorde nyheter om antalet Moto Mods som var tillgängliga. de släpps nästa år.

Om det för några veckor sedan bekräftades att Moto Z skulle ha stöd för Daydream på kort sikt genom en uppdatering, Nu har det läckt ut att nyheterna om den här uppdateringen inte skulle stanna där, för överraskningen skulle vara tillägget av en annan av Googles nya tekniker, vi pratar om Tango.

Projekt-Tango-omslag

Hemligheten ligger i Mods, eftersom kamerans modulära enhet är perfekt för att dra full nytta av Tango, vilket gör den unik och oåterkallelig. Minns att den enda telefonen som för närvarande stöder Tango är Lenovo Phab Pro 2, men den har inte stöd för Daydream, något som Lenovo Moto vill dra nytta av.

Det kommer att bli nödvändigt att se om ryktet är bekräftat och på så sätt kunna ta 100% fördel av nya Moto Z, som inte slutar ta emot nyheter, vilket gör det till ett alternativ att ta hänsyn till när vi förnyar vår telefon.

Källa: UploadVR

0 Shares