Moto Z2 Force visas i verkliga bilder för första gången

0 Shares

Den 25 juli har vi en bekräftad händelse från folket i Motorola. Även om det fortfarande är ett totalt mysterium vad företaget som nu ägs av Lenovo kommer att presentera för oss den dagen, pekar rykten främst på Moto Z2 Force.

Om detta team har vi redan berättat för dig och visat dig otaliga rykten och läckor. Eftersom det är mindre än två dagar från det förväntade evenemanget är det normalt att nya spår dyker upp. Den här gången handlar det om de första riktiga bilderna av denna Moto Z2 Force, som i första hand sprids till en användare av gemenskapen i Baidu. Vi lämnar dig den första nedan:

Till att börja med måste vi betona det alla fotografier matchar helt gör tidigare avslöjats, var det lika mycket som den förmodade bilden av pressen som den som Evan Blass visade oss. Med andra ord, vid denna tidpunkt i spelet är det få överraskningar kvar för tillverkaren att lämna oss med munnen öppen för den officiella presentationen av denna terminal.

Med de nya skärmdumparna som referens skulle Moto Z2 Force ha design- och konstruktionslinjer som är karaktäristiska för resten av Moto-serien.

Fronten innehåller en skärm som ger utrymme för väl uttalade marginaler, särskilt de nedre och övre. Kanske kommer den stora hävstången i panelförhållandet Galaxy S8-stil bara att slå Motorolas prylar nästa år.

Längst ner visas en central fysisk knapp Hem som ska uppfylla den extra funktionen för fingeravtrycksläsare. Dessutom, ovanför det, är Moto-logotypen skriven.

Passerar till dess övre kant, kom vi över främre kameran i ena änden tillsammans med en LED-blixt i den andra. I mitten, högtalaren / högtalaren.

Om vi ​​går till bak, kan vi se en cirkel / sfär i det centrala-övre avsnittet som omsluter den dubbla huvudkameran förstärkt av en dubbel LED-blixt. Om vi ​​tittar ner hittar vi de berömda stiften som ger upphov till Moto Mods. Förresten, mycket svagt, kan du se en mikrofon långt till höger.

I slutändan sitter vi kvar med ett foto av en av dina profiler. Här ser de tre knappar. Två av dem ska vara volymen och den andra på / av.

Å andra sidan, men inte mindre viktigt, verkar det som om dess kontur kommer att täckas av aluminium, men det är något som inte kan säkerställas med säkerhet ännu.

Och vad skulle denna Moto Z2 Force ha inuti?

För att slutföra och ta upp rykten om de tekniska specifikationerna skulle Moto Z2 Force bestå av en 5,5-tums Super AMOLED POLED Shattershield-skärm med QHD-upplösning.

Din processor skulle vara en Qualcomm Snapdragon 835 och skulle ha 64 GB ROM och två varianter i RAM: 4 och 6 GB; med möjlighet att utöka det interna lagret till ytterligare 2 TB via ett MicroSD-kort.

Hans dubbla bakre kameran skulle ha två sensorer på 12 MP vardera och en dubbel LED-blixt. På framsidan har vi inga uppgifter hittills.

Batteriet skulle minska med 22% jämfört med den första generationen Moto Z Force, det vill säga i den här nya utgåvan skulle vi ha ett batteri 2,730 mAh.

Skulle ha Android 7.1.1 Nougat ur lådan med ett mycket rent och rent användargränssnitt, skulle det ha vattenbeständighet och komma in guld, grå och svarta färger.

Hur som helst, på knappt två dagar borde vi lära känna denna efterlängtade Moto Z2 Force en gång för alla och officiellt, och där kommer vi att ta bort alla tvivel. För närvarande, införliva all denna information med extrem försiktighet … vi är ingenstans att veta allt.

Källa: Android Headlines
0 Shares