Moto Z3 Play är redan officiell och är något nedslående

0 Shares

Sedan den första versionen av Moto Z Play som Motorola har letat efter formeln för att kunna återskapa den framgång som en sådan enhet hade, men det verkar som om de inte hittade spiken i år heller, och det är att Moto Z3 Lek, trots en snygg design, uppfyller inte många av de förväntningar som hade.

Moto Z3 Play: Få förbättringar jämfört med föregångaren

Teamet kommer med en Qualcomm Snapdragon 636 mikroprocessor, när många förväntade sig minst 660 för att kunna slå Moto G6 Plus med hög marginal, men det här laget faller lite kort om vi överväger priset. Dess specifikationer förblir så här.

6,01-tums AMOLED-skärm med FHD + -upplösning och bildförhållande 18: 9
Qualcomm Snapdragon 636 mikroprocessor
Minnen 4 GB / 6 GB RAM och 32 GB / 64 GB intern lagring
12 megapixel och 5 megapixel bakre kameror (andra sensorn endast för porträttläge) 8 megapixel frontkamera Android 8.1 Oreo 3000mAh batteri med snabbladdning USB Type-C-kontakt Fingeravtrycksläsare på sidan Inget hörlursuttag

Som vi kan se har laget samma 3000 mAh batteri som Z2 Play, men den här gången presenterades en Moto Mod som ger den en högre kapacitet på 2000 mAh. Naturligtvis kommer denna Mod att vara gratis på vissa marknader.

Teamet kommer till ett pris på $ 499 USD, och med till exempel OnePlus 6 för samma pris blir det svårt att förutse om laget kommer att lyckas bli en bästsäljare, eller ännu mer, en värdig efterföljare till den ursprungliga Moto Z Play.

0 Shares