Motorola Edge 20 Business Edition och Edge 20 Lite Business Edition med förbättrad säkerhet introducerad

0 Shares

Motorola Edge 20 Business Edition

Den 29 juli 2021 debuterade smartphonesna Motorola Edge 20, Motorola Edge 20 Lite och Motorola Edge 20 Pro. Nu kommer de två första enheterna i en specialutgåva av Business Edition, som erbjuder ökat skydd av personuppgifter.

Speciella versioner av prylarna fick ThinkShield -säkerhetsteknologi, som med hjälp av hårdvara och programvara skyddar telefoner mot hackarattacker, nätfiske och skadlig kod. ThinkShield säkerhetsteknik utvecklades i samarbete med Zimperium.

Motorola Edge 20 Business Edition

Motorola -smartphones använder Ready For -teknik för att ansluta till en persondator. Denna programvara ger åtkomst till smartphone -filer på en persondator. Smartphone -ägaren har möjlighet att överföra data från smarttelefonen till datorn, såväl som i motsatt riktning.

Operativsystemet Android 11 används som mjukvaruplattform för Motorola Edge 20. Business Edition -smartphones. Smartphones kommer att få två stora uppdateringar för Android och säkerhetsuppdateringar kommer inom tre år.

Motorola Edge 20 Lite Business Edition

Special Business Edition är utformad för användning inom företagssektorn. De nya versionerna kommer att kosta mer än originalmodellerna. Minns att Motorola Edge 20 i den ursprungliga konfigurationen erbjuds för 500 euro, Edge 20 Lite – för 350 euro.

Källa: gsmarena.com


Lägg till till dina källor i Yandex News
Prenumerera på i Google Nyheter och Pulse.Mail
Vår kanal i Telegram och VK -gruppen


0 Shares