Motorola Edge 20 och Edge 20 Lite presenteras officiellt

0 Shares

För några ögonblick sedan presenterade Motorola sin nya Edge 20.-serie. Faktum är att familjens flaggskepp redan är officiellt och om du vill veta det kan du läsa igenom anteckningen som vi presenterar nedan.

Det föregående är dock bara det första av tre lag som har presenterats, men nu går vi med de återstående två. Du har antagligen redan tänkt på det, och de återstående två versionerna motsvarar den vanliga Motorola Edge 20 och Moto Edge 20 Lite.

Motorola Edge 20

Motorola Edge 20

Den vanliga versionen av Edge 20-serien är en enhet som inte går obemärkt förbi. Här sticker ut sin 6,7-tums OLED-skärm med FHD + -upplösning och 144 Hz uppdateringsfrekvens, panelen är skyddad av Gorilla Glass 3.

På prestandasidan monterar Motorola Edge 20 en Snapdragon 778G SoC och 8 GB RAM. Det bör noteras att tack vare processorn är den kompatibel med 5G-nätverk. På lagringssidan innehåller den 128 eller 256 GB beroende på version och kan ökas med microSD.

När det gäller kamerorna har enheten 3 sensorer på baksidan. Den första är 108 megapixlar med en bländare på f / 1,9 som kan spelas in i 4K vid 30 fps. Den andra linsen är en 8MP teleobjektiv med 3x optisk zoom och optisk stabilisator. Den tredje linsen är 16MP med en bländare på f / 2.2 och är avsedd för makrofotografering. Dess främre kamera är 32MP med en bländare på f / 2,25.

Om vi ​​pratar om autonomi har utrustningen ett 4000 mAh batteri med 30W snabb laddning. Tyvärr har den här inte trådlös laddning. Och hela systemet styrs av Android 11.

Motorola Edge 20 Lite

Motorola Edge 20 Lite

Detta är den mest blygsamma medlemmen i serien och heter Motorola Edge 20 Lite. Utrustningen har en helt plastkonstruktion och är laddad med en 6,7-tums OLED-skärm med en FHD + -upplösning, men med en uppdateringsfrekvens på 90 Hz.

Att det är en Lite-version är inte synonymt med dåliga egenskaper, eftersom utrustningen har en trippel huvudkamera. Den första linsen är 108MP med bländare på f / 1.9. Den andra är 8MP och är avsedd för ultra-wide range capture. Det tredje objektivet är 2MP och dess funktion är att ge djup till foton av porträtt. Den främre kameran är 32MP med bländare på f / 2,25 precis som vanlig utrustning.

När det gäller kraften innehåller den en MediaTek Dimensity 720 SoC, som är kompatibel med 5G-anslutning. På samma sätt innehåller telefonen 8 GB RAM och 128 GB lagring med microSD-kortutvidgning.

För att avsluta egenskaperna har teamet ett generöst 5.000 mAh batteri med 30W snabb laddning. Det kommer säkert att ha en lång batteritid med sitt stora batteri och processor med låg effekt. Liksom de andra lagen i serien är det integrerade operativsystemet Android 11.

Slutligen kommer Motorola Edge 20 och Motorola Edge 20 Lite att finnas tillgängliga om ett par veckor till. Beträffande priset kommer den normala versionen att ha ett värde på 499 €, medan Lite-versionen kostar 350 €.

Källa: Motorola

0 Shares