Motorola Moto E (2015) börjar uppdateras till Android 6.0

0 Shares

motorola-moto-e-DSC_0123

Kanske var det i början av planerna för Lenovos, den stora jätten som, som ni alla vet, köpte Motorola från Google, men vi vet att vi hade planerat en uppdatering för Moto E 2015 för att ge den nya Android 6.0 Marshmallow.

Och de verkar ha uppfyllt denna prognos, eftersom det idag har meddelats att Moto E 2015 -enheterna har börjat ta emot i Indien (för tillfället) den officiella uppdateringen till Marshmallow.

Motorola Moto E uppdateras, från och med Indien

Igår verifierade våra kollegor från Android Police att det verkligen var vissa användare bosatta i Indien hade börjat ta emot det nya operativsystemet på sina telefoner. Senare meddelades Marshamallows ankomst till resten av länderna, utom USA, där det redan har meddelats att det INTE kommer att komma (officiellt).

moto-e-2015-update-marshmallow-indien

Utan tvekan är detta bra nyheter, efter allt väsen som uppstod efter Motorolas uttalande om att INTE uppdatera Moto E till Android 6.0 Marshmallow. Det verkar som om Motorola har gjort rätt rätta till detta tuffa beslut och starta operativsystemet på din populära telefon, som snart kommer att nå många länder, Kom in vilket Spanien inte kommer att vara ett undantag!

Från Android perfekt vi ska ta hand om informera dig omedelbart så snart den nya programvaran kommer till halvön.

0 Shares