Motorola Moto X Play, analys

0 Shares

IMG_7236

Motorola introducerade tre nya enheter för några månader sedan, bland dem är Moto G som vi redan har analyserat och två Moto X. Ja. I år ger oss det amerikanska företaget, nu köpt av Lenovo två Moto X, Moto X -spel som vi ska analysera nästa och Moto X Style, vars främsta egenskap är en mycket original design.

Design.

IMG_7254
Moto X Play är stänkskyddad.

Motorola har för vana att följa samma designlinje på alla dina enheter Och Moto X Play har också en likhet med Moto G, med metallbandet där kameran, blixten och M. sitter fast. Högtalarna, (i detta fall högtalare) på framsidan.

Tekniska specifikationer

Mått och vikt: 14,8 x 7,5 x 1,9 mm med 169 gr

Skärm: IPS -panel, 5,5 tum upplösning FHD (1920 x 1080) 403 dpi

Processor: Qualcomm Snapdragon 615 åtta kärnor 1,7 GHz

BAGGE: 2 GB

Lagring: 16 eller 32 GB Utbyggbart via micro SD upp till 128 GB

Backkamera: 21 megapixlar

Fram kamera: 5 megapixlar

Batteri: 3630mAh

Anslutningar: NFC, Bluetooth, Wi-fi, 4G

OS: Android 5.1 Lollipop, ren Android.

Prestanda

Vid detta tillfälle har Motorola beslutat att implementera processorn Qualcomm snapdragon 615, en bra mellanstor processor. Vi kommer inte att ha några problem när vi spelar spel eller använder de mest krävande programmen.

Skärm.

IMG_7242

Skärmen är 5,5 tum, med en upplösning FHD (1920 x 1080) Motorola har också bestämt sig för att flytta från AMOLED -panelen och gå tillbaka till IPS, men det är inget problem. Skärmen ser korrekt ut, med mycket bra färger och mycket bra pixeltäthet. Inget dåligt med den här skärmen.

Kamera

IMG_7237

Kameran på denna Moto x är 21 megapixlar. Det har lämnat oss en mycket god smak i munnen, men se upp, upplösning är inte allt. Specifika det är en ganska bra kamera, bra dynamiskt omfång, bra exponering, tolkningen av färgerna är mycket bra, men och här kommer men, vid många tillfällen tar bullriga bilder, särskilt i miljöer med svagt ljus.

Den främre kameran på 5 megapixlar Det är utmärkt och vi kommer inte att ha problem när det gäller våra selfies och videosamtal.

De kamera app Det är fortfarande detsamma som alltid, så enkelt att det är svårt för oss att använda det. Mycket enkla lägen, mycket fult gränssnitt … Detta måste åtgärdas.

programvara

IMG_7243

Det finns inte mycket att säga här. Motorola fortsätter att satsa på ren Android (5.1.1) och sanningen är att det fungerar väldigt bra för dem, detta ger mycket bra prestanda och vi blir inte tokiga med fördröjning från fruktansvärda anpassningsskikt

De endast förinstallerade appar som vi har är Motorlas och sanningen är att de är ganska användbara, till exempel migration, concetc eller Moto, en mycket praktisk personlig assistent.

Batteri

Batteriet kan inte tas bort.
Batteriet kan inte tas bort.

Batteriet på denna Moto X är 3 630 mAh, resultatet. Ett otroligt batteri, utan att lida för att komma till slutet av dagen eller komplikationer. En mycket positiv punkt har varat upp till 2 dagar i rad för mig.

Pris

Denna Moto x Play är tillgänglig för cirka € 354 på Amazon, ett ganska anständigt pris.

Slutsatser.

IMG_7248

En terminal med mycket bra batteri, mycket bra prestanda, anständig skärm, acceptabel kamera … men tyvärr finns det alternativ med samma processor mycket billigare och med en bättre design. Naturligtvis är Motorola en av få som ger dig bra support, inte bara teknisk service utan också uppdateringar etc.

0 Shares