Motorola One Power med Android One -specifikationer visas

0 Shares

För ett par veckor sedan hade Motorolas medborgare gått före för tillfället och hade publicerat ett foto av vad som skulle bli nästa One Power, en enhet som kommer att ersätta Moto X4.

Motorola One Power: mellanklassen blir starkare

Så idag har vi äntligen några filtrerade funktioner i utrustningen som kommer med Android One för att få ut det bästa av den svagaste delen av den nuvarande Motorola, Android -versionen uppdateras.

Som vi kan se kommer skärmen att vara 6,2 tum med FHD + -upplösning och 19: 9 -bildförhållande tack vare det hack som vi har på framsidan. Dess processor kommer att vara Snapdragon 636 och den kommer att ha 4 GB RAM, 64 GB internminne, 12 och 5 megapixel dubbel huvudkamera, vilket ger 8 megapixlar kvar på framsidan.

När det gäller batteriet hittar vi 3780 mAh och systemet kommer att vara Android 8.1, vilket läggs till Android One kommer att resultera i två års versionuppdateringar, Och vem vet, det kan vara en av de första att uppdatera till Android P.

På detta sätt kommer laget att anlända för att kämpa lika med lag som Nokia X eller Xiaomi Redmi Note 5 som kungarna i mellanklassen, men vi kommer bara att ha en dom när vi vet dess pris, som fortfarande är kvar ett mysterium ..

Källa: Teknisera
0 Shares