Motorola täcker Razr 5G med guld för att erövra den kinesiska marknaden

0 Shares

Motorola Razr 5g valt guld

Om det finns en marknad som västerländska varumärken strävar efter är det verkligen den kinesiska. Motorola är inte undantaget, vilket i Samsungs fotspår siktar på guld och kommer att lansera en version av Razr 5G i en ultrapremieversion som kallas “” endast avsedd för Kina.

Motorola Razr 5G: den vikbara för Kina kan vara i guldfärg

motorola razr 5g guld

Även om det i väst redan finns en “gyllene” version av Motorola Razr 5G, den, men den som kommer fram under dessa timmar i Kina, den Vald guld, det borde också vara guld i framkroppen. Valet av varumärkespartner för Lenovo den ägnas verkligen åt en bestämt mer krävande användare, som i broschyren för det tidigare amerikanska företaget hittar ett giltigt alternativ till W21 från Samsung.

De Razr kommer i version från 8 GB från Bagge Och 256 GB från lagring, håller alla specifikationer vi har sett för standardversionen, som vi har sett i recension, som kan representera en intressant och definitivt annorlunda rival till det avgjort mättade kinesiska mellanklassen.

Priset på Motorola Razr 5G förblir uppenbarligen mycket, mycket hög, med tanke på den växelkurs vi är på 1570 € (12,499 yuan), men vi är övertygade om att kinesiska affärsanvändare kommer att kasta ett öga på dig, med tanke på den välkända passionen för enheter mussla.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

0 Shares