Motorola verkar inte vara intresserad av tabletter längre, refererar till potential …

0 Shares

Som du vet är Motorola förmodligen en del av Lenovo just nu, efter en transaktion som hände för några månader sedan. Trots det lanserar de sina egna märkesvaror, men bara telefoner hittills. Moto har inte varit det mest aktiva företaget inom surfplattaområdet, men vissa hoppas fortfarande på en ny produkt … Tja, det borde de inte enligt Motorolas president.

Motorola-no-tablets-01

Rick Osterloh svarade på några frågor på Twitter och Moto -presidenten tog också upp frågan om surfplattor genom att helt enkelt hänvisa potentiella kunder till Lenovo Yoga -plattorna. Motorolas sista surfplattor var Xyboard 8.2 och Xyboard 10.1 och de lanserades i slutet av 2011, utan att komma ihåg dem som träffar. Förra året ryktades det om att Motorola testade tabletter på 7 tum, 11 tum och 12,5 tum, men allt försvann.

Intressant nog förra året nämnde en Lenovo -chef även en Motorola -surfplatta, men det var tydligen bara ord. Med tanke på att du nu är en av de största PC -tillverkarna och en av de största tablet -tillverkarna, varför kämpa och skapa din egen enhet? Det enda Xyboards hade för sig var det ovanliga formatet, bra kameran och stänkskydd.

0 Shares